Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Gdzie wcięło polecane warsztaty?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez michal.nowak1 Zobacz posta
    Wiem, wiem drugi dzień i sie mądrze:)

Pozdrawiam,
    Michał
    Noł ofens ;) A numer komórkowy warsztatu, który jest jednocześnie numerem prywatnym właściciela, nie wypełnia zapisów ustawy? (pytam z ciekawości)

Wyłączyliśmy ten dział dla świętego spokoju. Nie mamy ani czasu ani budżetu żeby zajmować się takimi rzeczami. Zresztą wydaje mi się, że korzyści dla nas (użytkowników) były z niego niewielkie, bo pewnie niewielu zaglądało tutaj w poszukiwaniu fachowców, a ze względu na dobre indeksowanie forum, robiliśmy im tylko darmową, lepszą pozycję w Google.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Alpina b12
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Noł ofens ;) A numer komórkowy warsztatu, który jest jednocześnie numerem prywatnym właściciela, nie wypełnia zapisów ustawy? (pytam z ciekawości)

Wyłączyliśmy ten dział dla świętego spokoju. Nie mamy ani czasu ani budżetu żeby zajmować się takimi rzeczami. Zresztą wydaje mi się, że korzyści dla nas (użytkowników) były z niego niewielkie, bo pewnie niewielu zaglądało tutaj w poszukiwaniu fachowców, a ze względu na dobre indeksowanie forum, robiliśmy im tylko darmową, lepszą pozycję w Google.
    Numer z danymi warsztatu (jeżeli jest ogólnodostępny) to nie dane osobowe (w rozumieniu rodo). Są to ogólnie dostępne dane które możemy znaleźć np. w sieci. Naruszenie danych osobowych miało by miejsce kiedy wrzucalibyśmy informację o osobach prywatnych bez ich zgody I wiedzy.
    Trzeba pamiętać również ze dane są wtedy chronione ustawą kiedy na ich podstawie mozemy określić W sposób jednoznaczny (bez angażowania środków pieniężnych) personalia osoby prywatnej.

Pozdrawiam,
    Michał