Witam,
Mam problem zatkanych odplywow szyberdachu. Czy ktos juz z tym walczyl i moze podzielic sie doswiadczeniami ?
Zauwazylem dwa otwory pod uszczelka przedniej szyby na gorze - czy to tez otwory do szybra?
Z gory dzieki
Witam,
Mam problem zatkanych odplywow szyberdachu. Czy ktos juz z tym walczyl i moze podzielic sie doswiadczeniami ?
Zauwazylem dwa otwory pod uszczelka przedniej szyby na gorze - czy to tez otwory do szybra?
Z gory dzieki
Witam!
O otworach pod uszczelk± przedniej szyby w E38 nic nie wiem, natomiast odblokowanie odp³ywu z szyberdachu by³o ju¿ opisywane. Sam te¿ to robi³em i to nie jest prosta sprawa. Robi³em to dawno i o ile pamiêtam to otworów odp³ywowych mo¿na dostaæ siê po otwarciu szyberdachu i poszukaniu w rogach z przodu. Tu jest pogl±dowy rysunek https://www.realoem.com/bmw/pl/showp...diagId=54_0186 . Najlepiej przedmuchaæ sprê¿onym powietrzem ma³ym ci¶nieniem, ¿eby przewód elastyczny nr 9 nie spad³. Pozdrawiam...
Je¶li mia³e¶ wklejan± przedni± szybê i po tym przednie odp³ywy zosta³y zatkane, to znaczy, ¿e zosta³a ona ¼le wklejona.
Ju¿ mi siê zdarzy³o wyrywaæ przedni± górn± uszczelkê szyby
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms