Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Pytanie o M-B W220

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez NikosWariat
    w123 "beczka" z motorem 2.0d , jeśli ma blache to dowiesz się co to znaczy bez awaryjność , tylko nie przejmuj się przebiegiem 2 000 000km to żaden wyczyn
    Swoja drogą, to w Atenach w jakomś tam tamtejszym muzeum motoryzacji stoi taka beczka po taksiarzu (co ma obecnie ok. 70lat), z rzeczywistym przebiegiem ~4,2mln km - ów taksiarz kupił go ze stanem 300 000km.
    Ze 3 lata temu pokazywali ten wozik w teleexpresie :)
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    Apropos w123 to własnie sobie takie kupił kumpel i powiem wam że jak go porządnie wysprzątalismy to nie widać praktycznie oznak zużycia we wnętrzu :P Karoseria swoją drogą ...wiadomo, że parch ale na prawde w dobrym stanie :) silnik 2.3E od 10 lat jeździ na najprostrzej instalacji gazowej a silnik pracuje na prawde dobrze hehe aż trudno mi w to uwierzyć biorąc pod uwage opinie niektórych odnośnie nieodpowiednio ustawionej instalacji, która może powodować wyniszczenie silnika od środka ... Z jego beczką jest wszystko ok i pojeździ pewnie jeszcze raz tyle a ma już niebagatelne 27 lat .

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    A mnie to nie dziwi - są auta nie do zdarcia :)

Sam miałem zaporożca starszego ode mnie, z silnikiem 1.2 v4 (hehe - ruski "widlak").
    Auto było na prawdę nie do zajechania, a i blacha gruba, nawet przy dzwonie nie chciała się zagiąć.

W końcu musiałem z niego zrezygnować - dla rosjan handlujących u nas granica się przymknęłą, a ja nie chciałem za częściami jeździć w kierunku Moskwy...
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    mialem w202, silnik i zawieszka i inne mechanizmy niedozajechania, przez 2 lata na oponach 225/40r17 absolutnie nic nierobilem z zawieszką, a z blachą duuuuuuuzo, gnije to badziewe, pare dobrych taxi jezdzi domnie na myjnie, a szczegolnie zimą codziennie aby tylko zmyc sól bo w oczach wylazi, a auta wypryskane cale fluidolem czy innym badziewiem

Uprawnienia umieszczania postów