Witam,
Mam problem zatkanych odplywow szyberdachu. Czy ktos juz z tym walczyl i moze podzielic sie doswiadczeniami ?
Zauwazylem dwa otwory pod uszczelka przedniej szyby na gorze - czy to tez otwory do szybra?
Z gory dzieki
Witam,
Mam problem zatkanych odplywow szyberdachu. Czy ktos juz z tym walczyl i moze podzielic sie doswiadczeniami ?
Zauwazylem dwa otwory pod uszczelka przedniej szyby na gorze - czy to tez otwory do szybra?
Z gory dzieki
Witam!
O otworach pod uszczelką przedniej szyby w E38 nic nie wiem, natomiast odblokowanie odpływu z szyberdachu było już opisywane. Sam też to robiłem i to nie jest prosta sprawa. Robiłem to dawno i o ile pamiętam to otworów odpływowych można dostać się po otwarciu szyberdachu i poszukaniu w rogach z przodu. Tu jest poglądowy rysunek https://www.realoem.com/bmw/pl/showp...diagId=54_0186 . Najlepiej przedmuchać sprężonym powietrzem małym ciśnieniem, żeby przewód elastyczny nr 9 nie spadł. Pozdrawiam...
Jeśli miałeś wklejaną przednią szybę i po tym przednie odpływy zostały zatkane, to znaczy, że została ona źle wklejona.
Już mi się zdarzyło wyrywać przednią górną uszczelkę szyby
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms