Witamy. Gratulacje! Przede wszystkim wytrwałości w szukaniu rarytasów. Sami szukamy tunela i deski obszytej skóra. Ale ciężko trafić. Rolety na tylne szyby już są :-)
Witamy. Gratulacje! Przede wszystkim wytrwałości w szukaniu rarytasów. Sami szukamy tunela i deski obszytej skóra. Ale ciężko trafić. Rolety na tylne szyby już są :-)
Sezon 2010 dopiero się zaczyna, są plany na conajmniej kilka zlotów, czas wygonić szczura z garażu.
Uzupełnione rolety:
Skrywana pod elektryczną roletą 20 letnia ori e32 betriebsanleitung :6:57:
Już wkrótce wizyta w BANOL SPA :6:57:
Czarne e32 w benzynie!
Raził ten brak trójkątów , teraz oki .
Marek.
No Zibenka zacna ;) jeszcze jakby felgi spolerować... to było by Grrrubo!!!
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Witam fascynata tego samego modelu, ładna a będzie napewno ładniejsza i Przyciągająca OKO : )
Gdzieś Ty dorwal trójkąty? Ja mam ale urwane zaczepy i kicha. A może masz jakieś rarytasy do sprzedania?
..no to już gorzej-ja miałem jeden urwany...cienki drucik i tak samo cienka rurka termokurczliwa-czarna i nierzuca się w oczy wogóle :) ..Co ciekawe ostatnio mi sie bez rolet podoba i wszystkie mam pochowane hehZamieszczone przez rodzinabmw
..Sz4lony daj jakieś aktualne foty z zewnątrz :P
Możesz fotke tego uchwytu wrzucić?Zamieszczone przez e32maaaciek
Dorwałem trójkąty z dawcy 750il, większość gratów e32 tego typu jest już bardzo trudno zdobyć. To 730i kupiłem "z ciekawości", na wyposażeniu miało zielony pasek nad szybą i niewiele więcej. Jeździłem wtedy tym autem na codzień, niedługo po jego zakupie powstał pomysł doposażenia go w ciekawe i rzadkie opcje z wyposażenia 750i/750iL.Zamieszczone przez rodzinabmw
Z mniejszym czy większym uporem realizuję ten pomysł nadal.
Na tym etapie na zbudowanie tego auta było możliwe dzięki przekładkom z zakupionych dawców: 750iL '88, 750i '93, 750iL '91
Zdobycie "rarytasów" i części wyposażenia nie należało do łatwych i nie planuję ich sprzedaży, zwłaszcza przez Internet. Powodów jest conajmniej kilka:
Obecne realia są zupełnie inne niż kilka lat temu - dziś by zdobyć trudno dostępne czy rzadkie części wystarczy hajs i Internet. Kiedyś trzeba było znać ludzi osobiście, pomagać sobie nawzajem w pracach przy aucie, żyć pasją do tych aut. Teraz jest zupełnie inaczej, a ja nie czuje obecnych trendów.
Nadal jaram sie jeżdżeniem na zloty, lokalnymi spotkaniami z ludźmi którzy żyją tematem BMW i klimatem, który niestety bezpowrotnie przemija. Za sprawą znajomych siedze też troche w temacie e30.
Nie zależy mi na lansowaniu tego auta na siłę, na forum jest conajmniej kilka pięknych i zadbanych e32 które podziwiam. Moje 730i nigdy nie było ideałem i nigdy je na ideał nie kreowałem. Jest to natomiast dość mocno doposażone e32 R6, w obecnym wydaniu większość opcji w nim siedzących ciężko spotkać pod jednym dachem nawet w 750iL.Zamieszczone przez e32maaaciek
Doposażeń z mojej strony na pewno nie koniec i kilka "retrofitów" które nie były jeszcze prezentowane na tym forum czeka na montaż w moim aucie.
Zdjęcia auta ze zlotów które uda mi się odwiedzić na pewno dodam "na pamiątkę" :6:57:
Czarne e32 w benzynie!
A właśnie...Bardzo mało wiemy o Twoim aucie,ktoś kto go nie widział na spocie/zlocie to w sumie nie wie o nim nic.
Napisz co masz fajnego na wyposażeniu.O roletkach już wiemy i o podgrzewanej kanapie.Co masz jeszcze fajnego i rzadko spotykanego?
pozdr