Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 121

Wątek: [e32] siódemki by sz4l0ny

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Witamy. Gratulacje! Przede wszystkim wytrwałości w szukaniu rarytasów. Sami szukamy tunela i deski obszytej skóra. Ale ciężko trafić. Rolety na tylne szyby już są :-)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Sezon 2010 dopiero się zaczyna, są plany na conajmniej kilka zlotów, czas wygonić szczura z garażu.

Uzupełnione rolety:

Skrywana pod elektryczną roletą 20 letnia ori e32 betriebsanleitung :6:57:

Już wkrótce wizyta w BANOL SPA :6:57:
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iL
    Raził ten brak trójkątów , teraz oki .

Marek.

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    No Zibenka zacna ;) jeszcze jakby felgi spolerować... to było by Grrrubo!!!
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Z00FY
    Gość
    Witam fascynata tego samego modelu, ładna a będzie napewno ładniejsza i Przyciągająca OKO : )

BMW
    Gdzieś Ty dorwal trójkąty? Ja mam ale urwane zaczepy i kicha. A może masz jakieś rarytasy do sprzedania?

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
    Gdzieś Ty dorwal trójkąty? Ja mam ale urwane zaczepy i kicha. A może masz jakieś rarytasy do sprzedania?
    ..no to już gorzej-ja miałem jeden urwany...cienki drucik i tak samo cienka rurka termokurczliwa-czarna i nierzuca się w oczy wogóle :) ..Co ciekawe ostatnio mi sie bez rolet podoba i wszystkie mam pochowane heh

..Sz4lony daj jakieś aktualne foty z zewnątrz :P

BMW
    Cytat Zamieszczone przez e32maaaciek
    ..no to już gorzej-ja miałem jeden urwany...cienki drucik i tak samo cienka rurka termokurczliwa-czarna i nierzuca się w oczy wogóle :) ..Co ciekawe ostatnio mi sie bez rolet podoba i wszystkie mam pochowane heh

Możesz fotke tego uchwytu wrzucić?

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Dorwałem trójkąty z dawcy 750il, większość gratów e32 tego typu jest już bardzo trudno zdobyć. To 730i kupiłem "z ciekawości", na wyposażeniu miało zielony pasek nad szybą i niewiele więcej. Jeździłem wtedy tym autem na codzień, niedługo po jego zakupie powstał pomysł doposażenia go w ciekawe i rzadkie opcje z wyposażenia 750i/750iL.
    Z mniejszym czy większym uporem realizuję ten pomysł nadal.

Na tym etapie na zbudowanie tego auta było możliwe dzięki przekładkom z zakupionych dawców: 750iL '88, 750i '93, 750iL '91

Zdobycie "rarytasów" i części wyposażenia nie należało do łatwych i nie planuję ich sprzedaży, zwłaszcza przez Internet. Powodów jest conajmniej kilka:
    Obecne realia są zupełnie inne niż kilka lat temu - dziś by zdobyć trudno dostępne czy rzadkie części wystarczy hajs i Internet. Kiedyś trzeba było znać ludzi osobiście, pomagać sobie nawzajem w pracach przy aucie, żyć pasją do tych aut. Teraz jest zupełnie inaczej, a ja nie czuje obecnych trendów.

Nadal jaram sie jeżdżeniem na zloty, lokalnymi spotkaniami z ludźmi którzy żyją tematem BMW i klimatem, który niestety bezpowrotnie przemija. Za sprawą znajomych siedze też troche w temacie e30.

Cytat Zamieszczone przez e32maaaciek
    Nie zależy mi na lansowaniu tego auta na siłę, na forum jest conajmniej kilka pięknych i zadbanych e32 które podziwiam. Moje 730i nigdy nie było ideałem i nigdy je na ideał nie kreowałem. Jest to natomiast dość mocno doposażone e32 R6, w obecnym wydaniu większość opcji w nim siedzących ciężko spotkać pod jednym dachem nawet w 750iL.
    Doposażeń z mojej strony na pewno nie koniec i kilka "retrofitów" które nie były jeszcze prezentowane na tym forum czeka na montaż w moim aucie.

Zdjęcia auta ze zlotów które uda mi się odwiedzić na pewno dodam "na pamiątkę" :6:57:
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    A właśnie...Bardzo mało wiemy o Twoim aucie,ktoś kto go nie widział na spocie/zlocie to w sumie nie wie o nim nic.

Napisz co masz fajnego na wyposażeniu.O roletkach już wiemy i o podgrzewanej kanapie.Co masz jeszcze fajnego i rzadko spotykanego?

pozdr

Uprawnienia umieszczania postów