Jestescie oszolomy :hah: :hah: :hah: :hah:Zamieszczone przez Pafka740
Jestescie oszolomy :hah: :hah: :hah: :hah:Zamieszczone przez Pafka740
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
sz4l0ny Wszytkiego Najlepszego
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
zima to czas zakupów: "OIGINAL BMW TEILE" :D
antanken i ostatni spacer zanim na drogach pojawi sie biały syf, sól i piach
![]()
strzaleczka piekna bunia
Bedziesz Mogl Wariowac
Ech - kolejny maniak E32 Extra!
Sporo czasu uplynelo, ale witamy w szeregach!!
i ja swoja E32 jechalem do slubu :] piekne przezycie!! Gratuluje jeszcze raz
...nie zawsze ale u Ciebie wąska nerka wygląda cacy :D
a dziękuję! w mojej poprzedniej e32 byl szeroki ryj i troche mi go brakowalo, co jakiś czas przewija sie jakis dawca i mialem juz kilka okazji go włożyć, jednak zdecydowalem sie ze ten projekt zostaje w oryginaleZamieszczone przez e32maaaciek
No ladnie wyglada Twoje e32 na tych Borbertach z rantami i obnizonym zawieszeniu! ;)
O ile ja opusciles w dól i na jakich sprzezynach?
Tylko co sie stalo z przodu z halogenami i zaslepkami? :shock:
Powiedz mi jeszcze jaki miales olej przed Magnateckiem bo piszesz ze teraz jest cicho , a sam bede u siebie zmienial niedlugo i regulowal zawory! (mysle o Mobil Super S 10w40)
I jeszcze spytam ile cie wyniosla ta guma bo tez mam lekkie pekniecie i jakie swiece do M30? Tylko Bosch czy moze Beru albo NGK tez sie nadadza? (w M50 preferuje Beru)
:papa:
Oj 7-ko 7-ko!
Dlaczego Cie sprzedalem...??
...Nie mialem wyjscia niestety!
Ale na szczescie po 7 latach powrócilas - rok mlodsza, z lepszym wyposazeniem i z o polowe mniejszym przebiegiem!
zestaw sprezyn -40 (niestety nie progresywnych) no i dupcia na KONI Sport Gelb które dość fajnie robi robote
to samo pytanie powinienem zadać pewnej miłej Pani od której ją kupiłem 8/Zamieszczone przez Aper
po odkupieniu auta pierwsza zmiana oleju moze wiązać się z obawami, w tym przypadku zeznania byłej wlascicielki wskazywaly na półsyntetyk Castrol, uzywalem wczesniej Magnateca w M70B50 ktore akurat ma hydraulicznie regulowaną klawiaturę i uzylem go tez do M30 i jest OK, natomiast polecano mi ostatnio Liqui Moly 10W40 Mos2 z domieszka dwusiarczku molibdenu
nowa guma powinna kosztowac ok 150 ale sa dostepne tansze zamienniki, natomiast jesli uzywka to tylko z pod niemca/angola bo reszta jest zmasakrowana przez LPG
zamieszcze całą relację z wymiany układu zapłonowego - polecam produkty Bremi i Beru oraz świece NGK - na takich ponoć szły fabrycznie
dzieki za pozytywne comenty!
Witaj :>