siemka ;D wiecej fotek :D
siemka ;D wiecej fotek :D
BEZ KOMENTARZA..... ;D
witam
cześć ;)
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Nadszedl dzien zapisany jako moje najwieksze swieto, zdecydowalem ze siódemka bedzie mi sluzyc przy tej okazji i zostala do tego przygotowana. Wszystko odbylo sie wspaniale, auto spisalo sie najlepiej jak moglo, sluzylo wiernie caly dzien i cala noc ...
Szczesliwie udalo sie udekorowac autko tak ze przypadlo do gustu (co najwazniejsze) Wybrance, ale tez czesci gosci calkowicie opetanych motoryzacją!
![]()
no to moje gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia :)
:papa: witam i również życzę wszystkiego naj,naj,naj .Ładnie wygląda ta twoja 7-ka ;) ,pozdrawiam!
wszystkiego naj naj dla ciebie noo i za niedługo dołączy do was wszystkich następny maniak 7 czyli ja :D :D :D pozdro dla szalonego który mnie zaraził swoja bumą mam nadzieje że byłem pomocny w ostatnim czasie jako (kierowca ,mechanik,blacharz ) :D :P do przygotowania jej do ślubu na cacy!!! :papa: :papa: :D![]()
oto 7 przed wyjazdem :D
7er dostal nowy sosik i filtr, udalo mi sie tez zdobyc uszczelke miski olejowej pod M30 ktora coraz trudniej kupic, okazalo sie ze z jej wymiana mozna sie jeszcze wstrzymac wiec poczeka na dlugie zimowe wieczory :> , a puki co ciesze sie ciszą i spokojem po zalaniu magnateca :medit:
![]()
WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! :)
Zamieszczone przez sz4l0ny
PS. może zdradzisz co dokładniej miałeś na myśli pisząc, że autko wiernie służyło w nocy ?!? czyżby... :*
:viva: :viva: :viva: