Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 121

Wątek: [e32] siódemki by sz4l0ny

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    odkąd auto jest u mnie denerwują mnie gumowe dywaniki, w ramach kompletowania roznych gadzetow pozyskalem oryginaly z czarnego miekkiego weluru

dlaczego nawet 20 letni oryginalny dywanik bmw jest lepszy od czegokolwiek innego na tym miejscu?

oto dlaczego:

Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Rąsia-pięknie się prezentuje :)
    Pozdrawiam :)

BMW
    e32
    sezon 2009 w pełni!

projekt "730i" otrzymał kilka nowych czesci, nowe opony na przod i od kwietnia robi jako "zlotowóz" :D
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    G

.........polecam produkty Bremi i Beru oraz świece NGK - na takich ponoć szły fabrycznie
    Potwierdzam.
    Zachowałem u siebie świeczki NGK z wymiany.
    Nie wiem czy tyle przezyły tu fabryczne (raczej nie), czy sa z wymiany w aso.
    Mam ładnie zachowane ngk bkr6ek z ładnym napiskiem "BMW".
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

BMW
    e32
    Ten post traktuje juz jako "pamietnik" kolejnych modyfilkacji i retro'fitów, wlasciwie to zalezy mi zeby zdjecia i zmiany ktore zostaly zrobione nie odeszly gdzies w niepamieć - jak to w zyciu, wszystko szybko sie zmienia i ciagle brak czasu...

Dzis zamknelismy sezon zlotów i spotów (droga powrotna ze zlotu Ameryk - wrazenia z autostrady - jak to w 7er BEZCENNE :D ) auto trafilo do garazu gdzie bedzie czekac na kolejny sezon z dala od soli i wilgoci oraz "przysług" z osiedlowych parkingów.

W tym sezonie udalo mi sie w koncu zrobic lifting tapicerki, projekt 730i ma poliftingową skóre, ktorej zdobycie trwało chyba ponad rok. Reszta wnetrza nadal wymaga dopracowania, dlatego na razie bez zdjec, mam nadzieje ze w przyszłym roku uda sie zrobic juz caly srodek razem z Schwarz podsufitką

Jak na razie Ausstattung i ogolnie rarytasy:

Sitzheizung vorne und hinten - heizung tylnej kanapy nareszcie jest!

elektrische Sonnenschutzrollo - roleta elektryczna to tradycyjny rarytas dla e32, bo w e38 spotykane czesto, od tradycyjnej rolety rozni sie przedewszystkim stelazem

Seitenrollos - do bocznych rolet czlowiek przyzwyczaja sie juz na stałe

Elektrisches Innenspiegel mit Abblendfunktion - elektryczne lusterko wsteczne, ciagle sie zastanawiam czy zalozyc elektryczny fotochrom czy Abblendfunktion, na szczescie są oba

Mittelkonsole - obszywana w calosci skórą (opcja dla 750i/750iL) wraz z konsola obszyte sa tez oba schowki i dolna czesc deski

Konsola jest w calosci obszywana skora Buffalo, w komplecie jest tez uchwyt na telefon

Jest to oryginalna czesc robiona dla BMW - TelefonHorerkonsole, naklejka producenta z podanym numerem katalogowym czesci i certyfikatem recznego wykonania :D

Jest jeszcze kilka modów z rarytasami do e32 które opisze nastepnym razem, jest tez kilka planów.

Foto ze spotkania z markowym langiem:

Marek zainspirowal mnie do spolerowania calych felg, moze uda sie to zrobic na przyszy sezon?

Zastanawiam sie czy nie stworzyc galerii dawców bo powoli zapominam ilu ich było :D
    W planach retrofit Servotronik z 750 i Standheizung ale niestety dorwanie tego w wersji pod M30 graniczy z cudem - jak zawsze ;)
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Zrób coś wreszcie z tymi felgami żeby przykuwały uwagę :D

Poza tym auto pikne i odpowiednie wrażenie robi na żywo ;)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    Dzis zamknelismy sezon zlotów i spotów ;)

Nie zapominaj o 3 października!!

(prosze o brak ostrzezenia :) )
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Widzę,że prace idą pełną parą :) Ja bym zmienił jeszcze dekle na płaskie,jednak szeroki ryj ze zderzakiem z wlotami,(sam nad tym myślę),czarna nerka,polerka rantów.Dla poprawienia zarysu kół dodałbym jeszcze dystanse,niedawno pożyczyłem od znajomego dystanse o szer. 10mm,niby nie dużo ale wygląd zmienił się na plus,więc też chyba wypada zakupić ten bajer,ewentualnie iść na całość i zakupić dystanse 30mm,opony na tył 215 ,przód 205 i będzie porządny German Style :P tylni tłumik od 750i z kwadratowymi końcówkami, będzie wzbudzać większy respekt ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32
    sz4l0ny, bardzo ładna, na żywo chętnie bym zobaczył.
    Tak jak kiedyś pisałem, to będzie prawdopodobnie najlepiej wyposażone e-32 - w miarę upływu czasu. Fajnie, że masz gdzie na zimę schować "kochankę", ja też szukam jakiegoś lokum.

Pozdrawiam
    ...tworzenie jest całkowicie nieprzewidywalne i swobodne...

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Witaj
    @sz4lOny nieźle zaszalałeś z tymi dodatkami, Gratuluje! ;)
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Uprawnienia umieszczania postów