Hybrydy to jest dobra faza na mieście, wczoraj CH-R zrobiłem 100km i zalałem za dwie dychy :) jako taki typowy pizgacz do pracy (na trasy się to nie nadaje) to złoto.
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
Audi mam nadal.
https://www.youtube.com/watch?v=iibf_LhXg8c
Ostatnio edytowane przez Tommo ; 06-09-2018 o 22:56
Wygląda na zadbany i znając Ciebie Tommo pewnie taki jest. Zawsze jak takiego Lexusa widzę na drodze to wzbudza we mnie jakieś pozytywne emocje. Nie wiem dlaczego.....Hmmm Chyba mi się podoba :)
Na zywo dużo ładniej wygląda niż na fotach . Nie fotogeniczny jest po prostu :)
Ten Twój to z którego rocznika jest ?
Nie wiem dlaczego ale niezależnie czy to samochód czy motocykl japońskiej marki, mam taki spokój i komfort poczucia pełnego zaufania do maszyny. Jej dopracowania w każdym calu, długiej i bezawaryjnej eksploatacji, poczucia że obcuje z pojazdem wręcz niezniszczalnym. Bardzo sobie to cenie a Lexus dodatkowo oferuje fenomenalny komfort jazdy wg. mnie o poziom wyższy od konkurencji.
@miro rok 2011 ale stan gabinetowy. Wygląd jest kontrowersyjny, mi się podoba.
Kumpel z roboty kupił Infiniti M35h. Poziom wykończenia jak w Lexusie, czyli Japoniec wykonany jak należy.
Ogólnie jeśli jednak chodzi o japońskie auta, to niestety Hondy, Toyoty, a tym bardziej Suzuki... no nie mogę zdzierżyć tandety wnętrza...
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
To jak jest rozwiązane zasilnie elektryczne auta ? Dwa aku czy jak ? Jeden normalny drugi wysokonapięciowy ?
Witam, jestem posiadaczem od kilku miesięcy i3 ale z REX czyli z silniczkiem spalinowym jako agregat prądotwórczy. Żonie dałem do jazdy przy domu X5 E70 4.0D a a jako że mam do pracy w Wawie w jedną stronę 20 km to jeżdżę i3. Jako drugi samochód MEGA, same superlatywy. W zimie na śniegu słabo ale to samochód miejski. Naprawdę polecam jak ktoś się zastanawia. Jak żona bierze mój bo jadę w trasę to mówi że wolała by nim jeździć niż X5. Ma kopa w każdym momencie. Zawraca w miejscu. Przejechałem nim już kilka tysięcy kilometrów a spaliłem 6 litrów paliwa. Ładuję trochę u siebie w garażu, jak jestem na zakupach w Lidlu to mam szybkie ładowanie za darmo, w pracy w garażu. Przesiadłem się z X5 ze względu na oszczędności na paliwie i wygodę w jeździe :) Zawsze jak przechodziłem obok i3 jak byłem w serwisie to się uśmiechałem pod nosem kto takie gó...no kupuje. Ale jak mi dali na dwa dni do testów, po miesiącu jeździłem już swoją i3. Gwarancja na baterie 8 lat lub 100kkm. Jak go kupiłem miał 24 tyś przejechane i jest z 2014 roku. Tak że nie obawiam się o baterie. Polecam.
Ale mam do was pytanie w innym linku, zerknijcie i napiszcie swoją opinię.
https://7er.pl/showthread.php/54217-...um-BMW-F01-F02