Bry. Podejrzewam, że mam zasyfiony reduktor i chciałem spuścić z niego brud, ale nie wiem, czy jest taka możliwość. Reduktor KME GOLD.
Bry. Podejrzewam, że mam zasyfiony reduktor i chciałem spuścić z niego brud, ale nie wiem, czy jest taka możliwość. Reduktor KME GOLD.
To co, że diesel? Pewnie świece zalane;)
"Spuścić" tego syfu się nie da, bo to jest jak nagar. Musisz wyciągnąć reduktor, rozebrać, wyczyścić, przy okazji zamówić nową membranę wraz z kompletem uszczelek i je wymienić, złożyć, zamontować reduktor z powrotem, ustawić odpowiednie ciśnienie. Tylko tyle i aż tyle. Jeśli ilość pracy cię przeraża to lepiej to komuś zleć ;)
Reduktor był jakiś czas temu regenerowany, ale doczytałem że w wielu reduktorach jest korek do spuszczania nagromadzonych "niepotrzebności" w formie ciekłej. Tylko nie wiem, czy to taki typ parownika.
To co, że diesel? Pewnie świece zalane;)
W większości reduktorów jest ten spust.Pomaga to bardzo jak tankujesz syfiasty lpg.Zresztą syf jest wszędzie....więc jak ktoś to ma to niech śmialo odkręca i wylewa syffff.Zazwyczaj jest to pkastikowy szary korek od spodu reduktora lpg.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si