To był mecz piłki nożnej czy jakieś podchody? Połowa wyjadaczy na czworakach się porusza...co z Wami jest :D ?
Bezi ... Ty chyba te papiery z AWFu to na targu kupowałeś :D
To był mecz piłki nożnej czy jakieś podchody? Połowa wyjadaczy na czworakach się porusza...co z Wami jest :D ?
Bezi ... Ty chyba te papiery z AWFu to na targu kupowałeś :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
@Evan trzeba było wpaść klasę pokazać :) ... co roku widać że kondycja spada ekstraklasie w Ślesinie hahah ale w tym roku Wrocław pokazał klasę :) 5:3 :) także nie ma żartów.
A co do napraw na kocyku to jestem za ! trzeba pod pręgierz tego co tam wszedł pod auto --- jak mógł coś ruszać w BMW ! Każde zepsute auto powinno się zostawiać na poboczu i kupować kolejną nowszą wersję. Profanacja kur.... ja pier.... jak można tak. W Radomiu to jest kultura dopiero tam żadne auta na drodze się nie psują, Radosław Witkowski nawet wprowadził projekt każde zepsute auto na złom i takie tam pierd..... o Chopinie !!
Pić trzeba ! Jeść można !
Wpadam za rok i Was roznoszę :D
Hahah znalazł się ten co 3 Zloty ominął bo miał wykłady ...albo wkłady..sam nie wiem ;P
Wyliczanka hahahaha :)
Było naprawdę fajnie ... brakowało drużynie przeciwnej tej iskry którą mogłeś wnieść na murawę :) :) :)
Pić trzeba ! Jeść można !
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Dzięki za mega super spędzony czas i choć moja gwiazda nie załapała się na pucharek to i tak dalej muzę będzie na zlotach zapodawać.
Wiadomo - jest Wiesław - jest impreza!
Specjalne podziękowanie dla Extino za królewskiego grilla w niedzielny wieczór.
Ja również bardzo dziękuję za miłe przyjęcie w Waszym a teraz już chyba mogę napisać Naszym gronie :)
Mimo że pierwszy raz na zlocie ale jeśli zdrowie będzie dopisywać to na pewno nie ostatni przyjęto mnie z moimi chłopakami jak swoich.
Trochę na początku było nieswojo bo większość Was zna widać się od lat ale przygarnęliście Nas do swojego grona i faktycznie po przełamaniu pierwszych "lodów" nie czuliśmy się jak wyrzutki albo jacyś intruzi.
Miło, ciepło, towarzysko.
Dziękuję razem ze swoimi chłopakami i do zobaczenia za rok, może i inni w końcu zaliczą swój pierwszy raz :)
Dziękuję również wszystkim którzy głosowali w konkursie na moją "babcię" :)
Zajęcie drugiego miejsca w konkursie było dla nas szokiem, i wielką niespodzianką choć bardzo miłą, na początku nie wiedziałem o co chodzi, co ode mnie chcą :) bo był drugi Wiesław ( pozdrawiam ) który bywa prawie co roku na zlocie.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Dzuda, Ty to masz cacko :)
Na fotce wyglą da ładnie ale na żywo to szkoda mówić, to trzeba zobaczyć, żadne zdjęcie tego nie pokaże.
Można tylko pogratulować i pozazdrościć takiej bryczki.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 21-06-2018 o 15:51