Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 28

W±tek: [ E38 Amortyzatory przednie] Dobre za rozs±dn± cenê.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38 725 TDS
    Sk±d
    Ruda ¦l±ska
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    Je¶li chcesz dobre amory to 7er w cenie nie b±l±cej portfela, to polecam KAYABA.
    Japoñskie, dobre do siódemki na polskich drogach, a kosztuj± ok. 300pln/szt.
    No nie do koñca, bo w³a¶nie te amorki z KAYABA kosztuj± nie 300 z³ / sztuka tylko 490 z³ / sztuka... ma³a ró¿nica :)

A te u¿ywki to by³o by idealne rozwi±zanie na 2 - 3 miesi±ce, a¿ w koñcu stanê na nogi (finansowo)...

Je¶li kto¶ posiada tak± wiedzê, to proszê o info czy te u¿ywki z mojego pierwszego posta podejd± do mojej 7er

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    a nie mozesz sie wstrzymac na 2-3 miesiace? przede mna podobne zadanie - wymiana amorow ale uzywek za chiny bym nie wstawil :)

ps. co uwazacie o takim polaczeniu - przod SACHS a tyl b4? bo mam ciut za duzy profil gumy i obciera na nierownosciach kiedy osoby siedza z tylu.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38 725 TDS
    Sk±d
    Ruda ¦l±ska
    Cytat Zamieszczone przez maniakowy
    a nie mozesz sie wstrzymac na 2-3 miesiace? przede mna podobne zadanie - wymiana amorow ale uzywek za chiny bym nie wstawil :)
    Nie mogê siê wstrzymaæ bo za tydzieñ przegl±d :(

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez DanielNoV
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    Je¶li chcesz dobre amory to 7er w cenie nie b±l±cej portfela, to polecam KAYABA.
    Japoñskie, dobre do siódemki na polskich drogach, a kosztuj± ok. 300pln/szt.
    No nie do koñca, bo w³a¶nie te amorki z KAYABA kosztuj± nie 300 z³ / sztuka tylko 490 z³ / sztuka... ma³a ró¿nica :)
    No có¿ - mój b³±d - ogólnie do 7er s± ró¿ne amory i w ró¿nych cenach, widocznie ¼le spojrza³em

Cytat Zamieszczone przez DanielNoV

Nie mogê siê wstrzymaæ bo za tydzieñ przegl±d :(
    Ale (potwierdzone u diagnosty - z moim zdziwieniem bo chcia³em na badaniach sprawdziæ amory w tamtym punkcie) sprawdzanie skuteczno¶ci amortyzatorów na bad. techn. nie jest obowi±zkowe, wiele punktów diagnostycznych tego nie przeprowadza.
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

Vip Vip Awatar Wiktor
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    EVO VIII
    Sk±d
    Kraków
    poza tym na ni¿szym ci¶nieniu w oponach amortyzatory wychodz± bardzo ³adnie ;)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    U¿ywajcie polskich znaków - jest ró¿nica czy robisz komu¶ ³askê czy laske.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor
    + do tego jeszcze auto z pustym bakiem = (w efekcie) wynik bardzo ³adny.
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    Ma³a Ladacznica E30 M10 Coupe
    Sk±d
    WPI
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor
    Wiktor! Jak diagnosta jest sumienny to najpierw sprawdzi cisnienie w oponach, a potem amorki ;) Tak jak robi to mój kolega.
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    U mnie jest taki ¿e by siê obrazi³ jak by siê pobrudzi³ :D

Mo¿e to jest zabawne ale kole¶ nie jest zabawny wrêcz jest niezwyk³ym debil.em i póki nie znajdzie siê na rynku pracy inny diagnosta szef nie mo¿e go wywaliæ :/
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Sk±d
    POLSKA
    Hmm, z tego co wiem to badanie amorów nie jest obowi±zkowe, ostatnio robi³em przegl±d u siebie i nie zbada³ mi amorów, a jak zapyta³em to powiedzia³ dop³ata za ka¿d± o¶ 50 z³. :D
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Hmm, z tego co wiem to badanie amorów nie jest obowi±zkowe, ostatnio robi³em przegl±d u siebie i nie zbada³ mi amorów, a jak zapyta³em to powiedzia³ dop³ata za ka¿d± o¶ 50 z³. :D
    No nie jest obowi±zkowe - co ju¿ wy¿ej pisa³em.
    Znam osobi¶cie "nadgorliwe" punkty diagnostyczne, ¿e ci auto tak nawywraca, ¿e szczêka opada.
    Ale amory s± obowi±zkowe przy rozszerzonych badaniach (auto po wypadku, sprowadzone, ect.)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •