Witam
Czy możecie mi polecić jakiej firmy amorki wrzucić na przód do TDS'a, ale tak żeby się nie zrujnować finansowo, ale też żeby nie kupić najgorszego badziewia.
Jeśli możecie, to proszę o adresy do tanich sklepów internetowych
Dzieki za pomoc!
Witam
Czy możecie mi polecić jakiej firmy amorki wrzucić na przód do TDS'a, ale tak żeby się nie zrujnować finansowo, ale też żeby nie kupić najgorszego badziewia.
Dzieki za pomoc!
Witam
Dzieki za pomoc!
P.S. Czy jest szansa, że amorki z tej aukcji podejdą do mojego TDS'a z 1996 roku?
Sachs i Kayaba to podobno dobre amory w przystępnej cenieZamieszczone przez DanielNoV
Bez obrazy, ale sam sobie poszukaj! Masz bana na google, czy jak?Zamieszczone przez DanielNoV
Nie rób głupstw kolego, tylko kup nowe amortyzatory. Na niektórych rzeczach można oszczędzać, ale bez przesady. Kosztowniejsza będzie sama wymiana kolejny raz na kolejne używane amortyzatory, niż gdybyś kupił od razu nowe. Chyba, że sprzedajesz auto :xZamieszczone przez DanielNoV
Pozdro
Gdybys poszukał na forum, to niepotrzebne byłoby to pytanie
Ale do rzeczy - sklepów internetowych nie polecam do takich rzeczy, bo różnie z tym bywa (podróbki, ect.), ale to moja opinia, a każcy robi jak chce.
Jeśli chcesz dobre amory to 7er w cenie nie bąlącej portfela, to polecam KAYABA.
Japońskie, dobre do siódemki na polskich drogach, a kosztują ok. 300pln/szt.
No i - na podstawie opinii serwisów - odradzam Ci kupno monroe - na 7er dość krótko żyją.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Powtarzasz ten sam temat w różnych działach :/
Już Ci tam odpowiedziałem
Kayaba są dobre i tanie (ok. 300pln), sachs są w końcu fabrycznie montowane, ale kosztują 2x tego, co kayaby :)Zamieszczone przez ac_kotlet
Ewentualnie jeszcze bilstein
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
tylko Bilstein jest troszkę twardszy niż seria a to nie każdemu przypada do gustu ;)Zamieszczone przez Hubertus7er
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Ale kto co woli - siedziałem kiedyś w e32 750 - tylne zawiasy były padnięte i twarde (prawie jak zespawane), i właścicielowi to nie wadziło - miał w końcu sztywne sportowe zawieszenie ;DZamieszczone przez Wiktor
Ale masz rację - przyjemniej jest jak na naszych wspaniałych "równych" drogach auto nie rąbie co chwila tylko przestukuje
Scaliłem oba tematy! :]
Kolego DanielNoV Nie zakładaj tych samych tematów w kilku działach ;)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
taaa Bilstein robi twarde amory ja się rozczarowałem przy innym aucie bo nie chciałem w żadnym przypadku twardszych a nikt mi nie powiedział, że tak w ogóle może być! :/Zamieszczone przez Wiktor
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
mam bilsteiny b4 w 730d.. powiem tak jest sztywno,za sztywno,za wysoko...ale ma to tez plusy..
teraz delektuje sie seryjnymi sachsami do e38 w 740i ... to jest seria 7 czyli komfort ;)
ale wiadomo... kazdy ma swoje wymagania,ja chcialem bilsteiny i kupilem .. potem chcialem sachsy bo dla mnie miekko byc musi ;)