Witam
Czy mo¿ecie mi poleciæ jakiej firmy amorki wrzuciæ na przód do TDS'a, ale tak ¿eby siê nie zrujnowaæ finansowo, ale te¿ ¿eby nie kupiæ najgorszego badziewia.
Je¶li mo¿ecie, to proszê o adresy do tanich sklepów internetowych
Dzieki za pomoc!
Witam
Czy mo¿ecie mi poleciæ jakiej firmy amorki wrzuciæ na przód do TDS'a, ale tak ¿eby siê nie zrujnowaæ finansowo, ale te¿ ¿eby nie kupiæ najgorszego badziewia.
Dzieki za pomoc!
Witam
Dzieki za pomoc!
P.S. Czy jest szansa, ¿e amorki z tej aukcji podejd± do mojego TDS'a z 1996 roku?
Sachs i Kayaba to podobno dobre amory w przystêpnej cenieZamieszczone przez DanielNoV
Bez obrazy, ale sam sobie poszukaj! Masz bana na google, czy jak?Zamieszczone przez DanielNoV
Nie rób g³upstw kolego, tylko kup nowe amortyzatory. Na niektórych rzeczach mo¿na oszczêdzaæ, ale bez przesady. Kosztowniejsza bêdzie sama wymiana kolejny raz na kolejne u¿ywane amortyzatory, ni¿ gdyby¶ kupi³ od razu nowe. Chyba, ¿e sprzedajesz auto :xZamieszczone przez DanielNoV
Pozdro
Gdybys poszuka³ na forum, to niepotrzebne by³oby to pytanie
Ale do rzeczy - sklepów internetowych nie polecam do takich rzeczy, bo ró¿nie z tym bywa (podróbki, ect.), ale to moja opinia, a ka¿cy robi jak chce.
Je¶li chcesz dobre amory to 7er w cenie nie b±l±cej portfela, to polecam KAYABA.
Japoñskie, dobre do siódemki na polskich drogach, a kosztuj± ok. 300pln/szt.
No i - na podstawie opinii serwisów - odradzam Ci kupno monroe - na 7er do¶æ krótko ¿yj±.
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
Powtarzasz ten sam temat w ró¿nych dzia³ach :/
Ju¿ Ci tam odpowiedzia³em
Kayaba s± dobre i tanie (ok. 300pln), sachs s± w koñcu fabrycznie montowane, ale kosztuj± 2x tego, co kayaby :)Zamieszczone przez ac_kotlet
Ewentualnie jeszcze bilstein
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
tylko Bilstein jest troszkê twardszy ni¿ seria a to nie ka¿demu przypada do gustu ;)Zamieszczone przez Hubertus7er
Pozdrawiam
Wiktor
U¿ywajcie polskich znaków - jest ró¿nica czy robisz komu¶ ³askê czy laske.
Ale kto co woli - siedzia³em kiedy¶ w e32 750 - tylne zawiasy by³y padniête i twarde (prawie jak zespawane), i w³a¶cicielowi to nie wadzi³o - mia³ w koñcu sztywne sportowe zawieszenie ;DZamieszczone przez Wiktor
Ale masz racjê - przyjemniej jest jak na naszych wspania³ych "równych" drogach auto nie r±bie co chwila tylko przestukuje
Scali³em oba tematy! :]
Kolego DanielNoV Nie zak³adaj tych samych tematów w kilku dzia³ach ;)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
taaa Bilstein robi twarde amory ja siê rozczarowa³em przy innym aucie bo nie chcia³em w ¿adnym przypadku twardszych a nikt mi nie powiedzia³, ¿e tak w ogóle mo¿e byæ! :/Zamieszczone przez Wiktor
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
mam bilsteiny b4 w 730d.. powiem tak jest sztywno,za sztywno,za wysoko...ale ma to tez plusy..
teraz delektuje sie seryjnymi sachsami do e38 w 740i ... to jest seria 7 czyli komfort ;)
ale wiadomo... kazdy ma swoje wymagania,ja chcialem bilsteiny i kupilem .. potem chcialem sachsy bo dla mnie miekko byc musi ;)