Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 41 do 50 z 59

W±tek: 728 czy bêdê ¿a³owa³

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar kubekpokawie
    Do³±czy³
    May 2018
    BMW
    E38 728
    Sk±d
    P³oñsk
    £udzê siê ¿e mo¿e nie ma tragedii. Mech który nie mia³ czasu stwierdzi³ na g³os ¿e chodzi dobrze i za ma³o poje¼dzi³em ¿ebym stwierdzi³ czy ¿re olej. Plusem sytuacji jest fakt ¿e mam magika od bmw który robi tylko bmw (kontakt od mojego wulkanizatora) i mam go u siebie w mie¶cie.

A odpalanie na zimnym wygl±da tak jak w za³±czniku. http://cloud.tapatalk.com/s/5b114f72...601_155005.mp4

Wys³ane z mojego VTR-L29 przy u¿yciu Tapatalka

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Mirant
    Do³±czy³
    May 2017
    BMW
    750il E38 , 120i E87
    Sk±d
    ¦wiêtokrzyskie
    Na swojej cegle nie mogê tego otworzyæ i wrzuæ to do odpowiedniego dzia³u e38
    Ile dajesz tyle dostajesz !!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2018
    BMW
    e38 725TDS 1996 r.
    Sk±d
    Zamo¶æ

.............

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2018
    BMW
    e38 725TDS 1996 r.
    Sk±d
    Zamo¶æ
    Cytat Zamieszczone przez kubekpokawie Zobacz posta
    Wiem ¿e teraz przys³uguje 2 letnia rêkojmia, w zwrot mo¿e za bardzo nie wierzê ale ju¿ w zamianê na co¶ innego bardziej. Zobaczê co powie.

Nic nie wywalczysz. Auto ma ju¿ swoje lata i rzeczoznawca opisze Ci ¿e bior±c pod uwagê wiek i cena auta (domy¶lam siê ¿e na fakturze jest mniejsze ni¿ zap³aci³e¶) to nie jest wada ukryta a naturalna kolej rzeczy.

Przykro mi ale wiêkszo¶æ ludzi my¶li kupuj±c stare auto ¿e ma byæ super. I w s±dzie my¶l± ¿e co¶ wywalcz± co nie jest prawd±. Taka walka ma sens przy aucie 2-5 letnim ale na 20.

Przy tak starym aucie jest praktycznie nie do udowodnienia ¿e to wada ukryta. Uwierz mi przerabia³em to. Stracisz kasê i tyle.
    Ostatnio edytowane przez Dariuszek ; 01-06-2018 o 19:59

Do³±czy³
    May 2018
    BMW
    E38 728
    Sk±d
    P³oñsk
    Cytat Zamieszczone przez Dariuszek Zobacz posta
    Nic nie wywalczysz. Auto ma ju¿ swoje lata i rzeczoznawca opisze Ci ¿e bior±c pod uwagê wiek i cena auta (domy¶lam siê ¿e na fakturze jest mniejsze ni¿ zap³aci³e¶) to nie jest wada ukryta a naturalna kolej rzeczy.

Przykro mi ale wiêkszo¶æ ludzi my¶li kupuj±c stare auto ¿e ma byæ super.
    To ¼le siê domy¶lasz, kwota jest taka za jak± kupi³em. Zdajê sobie sprawê z wieku auta i szczerze jestem zdziwiony stanem ca³ej reszty. ¯eby by³a jasno¶æ, nie szukam dziury w ca³ym. Chodzi mi tylko o fakt ¿e dwa trzy dni przy uruchamianiu nie dymi³ a teraz nagle zacz±³ po przejechaniu raptem 280 km.
    Martwi mnie ¿e zaraz nagle siê oka¿e ¿e nie wiadomo ile trzeba bedzie w³o¿yæ a nie znam jeszcze rz±du wielko¶ci, je¶li sprawa zamknie siê w rozs±dnych pieni±dzach to nawet nie bêdzie tematu. Poza tym oczywi¶cie dochodzi pakiet startowy.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2018
    BMW
    e38 725TDS 1996 r.
    Sk±d
    Zamo¶æ

Cytat Zamieszczone przez kubekpokawie Zobacz posta
    To ¼le siê domy¶lasz, kwota jest taka za jak± kupi³em. Zdajê sobie sprawê z wieku auta i szczerze jestem zdziwiony stanem ca³ej reszty. ¯eby by³a jasno¶æ, nie szukam dziury w ca³ym. Chodzi mi tylko o fakt ¿e dwa trzy dni przy uruchamianiu nie dymi³ a teraz nagle zacz±³ po przejechaniu raptem 280 km.
    Martwi mnie ¿e zaraz nagle siê oka¿e ¿e nie wiadomo ile trzeba bedzie w³o¿yæ a nie znam jeszcze rz±du wielko¶ci, je¶li sprawa zamknie siê w rozs±dnych pieni±dzach to nawet nie bêdzie tematu. Poza tym oczywi¶cie dochodzi pakiet startowy.

Nie zrozum mnie ¼le w ¿aden sposób nie chcia³em uderzyæ w Ciebie. Tylko wiem ¿e odzyskanie kasy jest w praktyce ma³o realne. Jedyne co mo¿esz próbowaæ wymieniæ auto na inne w tym komisie bo z kasy to na pewno nie oddadz±.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar miro
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    MEIN VATERLAND IST OBERSCHLESIEN
    @Kubekpokawie ,je¿eli kupi³e¶ auto od firmy na fakturê masz wiêcej praw ni¿ Ci siê wydaje. Poczytaj w necie o swoich prawach w tym momencie i walcz o swoje.
    Nie s³uchaj ludzi którzy ¿yj± w ciemnocie z przekonaniami z przed 10 lat lub wiêcej. Jak bêdziesz mia³ tylko problemy z tymi handlarzami dzwoñ do UOKiK i on Ci pomo¿e.
    Handlarze z regu³y s± m±drzy tylko w gêbie ale oni dobrze znaj± przepisy i po telefonie od takiego rzecznika miêkn± jak guma balonowa. Ja ju¿ kilku takim m±dral± utar³em nosa i szybciej siê poddali ni¿ nawet sobie mogli wyobraziæ. Pocz±wszy od napraw a skoñczywszy na zwrocie samochodu . Podstawa to tylko nie pozwoliæ wpisaæ kwoty ni¿szej na fakturze ni¿ faktycznie p³acisz za auto. Ci co pozwalaj± sobie na takie sytuacje to s± frajerzy .

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Mirant
    Do³±czy³
    May 2017
    BMW
    750il E38 , 120i E87
    Sk±d
    ¦wiêtokrzyskie
    dobra bo na tym filmiku ¶rednio widzê ten dym jest siwy czy niebieski ?
    i jeszcze jak przegonisz auto a¿ osi±gnie normaln± temperaturê nie na postoju tylko podczas jazdy to te¿ przy nastêpnym odpaleniu masz taki objaw ?
    Ile dajesz tyle dostajesz !!!

Do³±czy³
    May 2018
    BMW
    E38 728
    Sk±d
    P³oñsk
    Cytat Zamieszczone przez Mirant Zobacz posta
    Na swojej cegle nie mogê tego otworzyæ i wrzuæ to do odpowiedniego dzia³u e38
    podpowiesz co¶ wiêcej ?

Do³±czy³
    May 2018
    BMW
    E38 728
    Sk±d
    P³oñsk
    Dym jest raczej bia³y, przy drugim odpaleniu efekt nie wystêpuje je¶li nie minê³o kilka godzin.

Podobne w±tki

1. [E65/66] Bêdê nowy:D
    Przez baq172 w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 04-09-2016, 11:55
  2. [zawieszenie] Bêdê wymienia³ tylne ³o¿yska -- macie jakie¶ wskazówki?
    Przez hatecraft w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 30-07-2011, 21:25

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •