Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 27

W±tek: Wersja Hamann F01

Vip Vip
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Sk±d
    Mlava

Wersja Hamann F01

F01 w wersji HAMANNA

Mnie sie podoba. Zdj±³bym tylko lotkê z tylnej klapy. Wydechy super, ko³a równie¿. Przód bardzo agresywny.
    B M W

Staram siê pisaæ poprawnie po polsku.

Jak zdj±æ lotkê z klapy to chyba i z szyby bo bêdzie to dziwnie wygl±dalo. Ale nawet z tymi lotkami nie jest najgorzej choæ bez nich by³o by lepiej ;) Mimo wszystko fajnie wygl±da :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    A ja bym jej nic nie ¶ci±gn± bo wyj±tkowo gustownie to wygl±da :) niez³a gracja i niesamowite poczucie smaku, zmienili tak niewiele a równocze¶nie tak du¿o :)

Tutaj chyba mo¿na powiedzieæ, ¿e to ich najlepszy projekt w historii wspó³pracy obu marek.
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    super. Lepsze od ac

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Nie wiem co Wam sie podoba .. dla mnie ochyda ... hmm :x 8/

£adne auto..... :D .... by³o. Ja jestem zwolennikiem serii, a F01 jest ³adna sama w sobie. Wersje sportowe to 6er albo X6, limuzynie nie przystaj± takie "upiêkszenia". Ale to tylko moja opinia.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    ee tam mi siê bardziej podoba ni¿ seria. Seria jest taka trochê ospa³a. Brakuje jej tego co mia³a e38 czy e32 czyli lekkiej nutki agresji. To jest w³a¶nie dla mnie BMW - Limuzyna ale z dusz± nie to co np. mercedes czy audi dla emerytów. Wystarczy spojrzeæ na ty³eczek e38 czy przód e32. Te samochody mówi± do ka¿dego (Uwa¿aj, to ja BMW) Inne marki tego raczej nie maj±. BMW 7 to dla mnie limuzyna ze sportowym zaciêciem taki rekin olbrzymi w¶ród wielorybów. Chocia¿ te¿ jestem zwolennikiem serii to zwyk³e F01 jest dla mnie zbyt nudne. Hamann zrobi³ kawa³ dobrej roboty!.
    Szkoda, tylko, ¿e nie maj± tam takich in¿ynierów jak w brabusie co z v12 wyciskaj± ponad 700km :(

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    Nie wiem co widzicie w tym samochodzie (niewa¿ne ju¿ czy seria czy Hamann)... Mi ten ob³y przód kojarzy siê z g³ow± wielkiego chrab±szcza - albo z nowym Mondeo, co na jedno wychodzi. :razz:

Cytat Zamieszczone przez coboss
    (...)zmienili tak niewiele a równocze¶nie tak du¿o
    Niewiele? Przyjrzyj siê poszczególnym elementom blacharskim - my¶lê ¿e zmienili wszystko co siê zmienia w ramach typowego body kitu.
    Drzwi i dachy raczej ma³o kto modyfikuje (ok, Gemballa robi³a to dla SEC-a w latach '80 :hah:).

Tutaj chyba mo¿na powiedzieæ, ¿e to ich najlepszy projekt w historii wspó³pracy obu marek.
    Na czym wg Ciebie polega "wspó³praca" BMW z Hamann'em? ;)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Ja zdecydowanie na tak.Tylko bez tego czego¶ na klapie i bez tego na szybie.Ma pazura :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000

Na czym wg Ciebie polega "wspó³praca" BMW z Hamann'em? ;)
    Na niszczeniu tego co piêkne? hehe - wybaczcie nie mog³em sie powstrzymaæ :) Ale jak co¶ zmieniaæ w bmw to tylko potrafi± to bavarczycy w M-kach.... Hamman, AcS i inni to pora¿ka dla mnie... Chocia¿ kto¶ tam z Mki zrobi³ 700KM wiec hmm czemu nie ale sam silnik i inne podzespo³y których nie widaæ na zewn±trz :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •