Witam po przerwie .Moduł faktycznie jest w bagażniku ( dzięki cursor !!! ) . Powiem tak , rozebrałem klamki z przodu by sprawdzić dlaczego nie działa keyles go (zamykanie/otwieranie przez dotknięcie klamki) 4 kable które idą do cewek w klamkach (nie oglądajcie filmiku na youtube jak gość wyjmuje klamki bez zdejmowania tapicerki - jak nie było nigdy grzebane nie da się tego tak wyjąć bo jest blokada na przesuwnej blaszce którą trzeba odgiąć śrubokrętem ) były dobre (rozkręciłem te niby chromy - tak naprawdę plastik :):) i te cewki tam są zalane że nic nie widać . W klamce nie widziałem żadnego "mikrostyku" który odpowiada za zamknięcie-otwarcie ( a musi coś takiego być bo fizycznie trzeba klamkę lekko nacisnąć żeby zamknęło ... ) Ale reasumując po tych moich kombinacjach ( wszystkie wtyczki które wyjmuję-sprawdzam "psikam" contact sprayem i tydzień przejeździłem i aku nie rozładowało :):):) .Nie wiem czy w ciemno kupić moduł passive go i go podmienić czy może jest jakiś sposób na sprawdzenie tych cewek w klamkach albo ktoś może wie gdzie , czego szukać jak nie działa zamykanie bezkluczykowe i czy przez to może rozładowywać akumulator (od kierowcy działa tylko otwieranie a od pasażera wcale - w tylnych drzwiach działa ok ) Pozdrawiam