Witam wszystkich,mam nie ma³y problem z moj± buni± a mianowicie po podpiêciu pod pro kompa przez djagnoste moim oczom ukazuj± siê 4 kartki b³êdów zapisane z obu stron!!! Po przejechaniu ca³ego miasta po specach nie specach u których by³o ci±gle to samo... nagle jeden wpad³ na pomys³ ¿eby sprawdziæ aku okaza³o siê ¿e jest roz³adowany przy odpalaniu i byæ mo¿e nie wystarczy zasilania do reszty podzespo³ów i je resetuje (nwm czy to prawda) po zajechaniu do elektromechanika okaza³o siê ¿e ¿re pr±d bo 4,38A! Zacz±³ roz³±czaæ wszystkie bezpieczniki sprawdzaj±c co powoduje utrate pr±du nagle na roz³±czonym aku wyci±gn± jeden bezpiecznik (ju¿ w bagarzniku) i w³±czy³ siê alarm, no to diagnoza... "yyymmm no ten dodatkowy akumulator który zasila autoalarm... Do wymiany!" poniewarz mo¿e siê ³adowaæ g³ównym aku i tu moje pytanie gdzie siê on znajduje i czy wgl istnieje bo pierwszy raz o nim s³yszê i co jeszcze mo¿e odpowiadaæ za taki podór pr±du dodam jeszcze ¿e mam chyba walniêtego je¿a bo nawiew dwó strefowy zrobi³ siê jedno strefowy...
A pacjêtka to e38 99' 4.4 z vanosem bieda edytion (chod¼ nie ca³kiem :p) z góry dziêki za info

Odpowiedz z cytatem