Witam panów i panewki, mam małe pytanie odnośnie ringów. Nie widać ich w dzień, zaś w nocy ładnie widać. co na to poradzicie ? ? Jakoś mega przekonany za markerami to nie jestem
Witam panów i panewki, mam małe pytanie odnośnie ringów. Nie widać ich w dzień, zaś w nocy ładnie widać. co na to poradzicie ? ? Jakoś mega przekonany za markerami to nie jestem
I tak zostaw bo i tak nic nie wymyślisz. Tak ma być. Jak chcesz żeby Ci ładnie świeciły ringi jako dzienne pięknym białym światłem to kup sobie Fke.
Tematów na ten temat było kilka po kilka a nawet kilkanaście stron więc znajdziesz bez problemy z odrobiną minimalnych chęci. Powodzenia.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
E65 przed liftem. Ringi SMD II przy 12V
Moduł LM2 umożłiwia uruchomienie ringów jako dzienne oraz sterowania napięciem
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
A co z wypalaniem gniazd markerów od zbyt dużej temperatury? Na zdjęciu ładnie wygląda, ale widać, że nie jest to robione w świetle dziennym, w południe przy słonecznej pogodzie.
Nie ma gniazd markerów to nie ma co się wypalać ;)
Użyte zostały ringi SMD 2, podobne jak tu:
https://www.c-t-s.pl/produkty/oswiet...gi-do-lamp/smd
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Czyli to całą lampę trzeba rozklejać / rozcinać. No ale jak klient ma taką fanaberię, to czemu nie :)
Oj Patryku, ale chodzi o to aby nie rozpi..dalać lampy na kawałki tylko oryginał zachować.![]()
Jak ktoś chce na sile zrobić biale ringi w seri 7 to dopiero można kombinowć przy F01.Bo byly takie i takie.A starsze modele jak widze na białym to wioska.pl.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si