Witam koledzy.
Mam problem w swojej e65 ze zmieniarką płyt, problem polega na tym że magazynek nie chce wyjść. Podpowie ktoś czy da się to jakoś naprawić czy tylko wymiana na inną mnie czeka??
Witam koledzy.
Mam problem w swojej e65 ze zmieniarką płyt, problem polega na tym że magazynek nie chce wyjść. Podpowie ktoś czy da się to jakoś naprawić czy tylko wymiana na inną mnie czeka??
Pany a u mnie znowu magazynek wszystko ładnie chodzi a na wyświetlaczu nie mam opcji wejścia w zmieniarkę nawet jej nie widać trzeba jechać na kodowanie??
U mnie jak nie ma płyty lub nie czyta płyty to też nie mam podświetlonej zmieniarki w menu
Hmm dziwna sprawa z tą zmieniarka. Jak mam puste CD to też nie widzi u mnie płyt w zmieniarkę ba nawet zmieniarki nie widzi. Może być sytuacja że przy wymianie Aku zmieniarka się "zgubiła" i trzeba ją zakodować??
Bardzo możliwe, że się jakoś "wykodowała". Brak płyt w zmieniarce powinno wyświetlić wyszarzoną ikonkę "CDC". Sprawdzałeś bezpiecznik?
A który to będzie bezpiecznik? Chociaż gdyby to był bezpiecznik to przypuszczam że kaseta z CD by mi nie wysuwała się i odwrotnie a tak to wszystko działa tylko nie widzę wyboru zmieniarki na ekranie