Jak w temacie, czyli ;) gdzie jest odpowietrznik układu chłodzenia? Czyli ta śrubka...
Jak w temacie, czyli ;) gdzie jest odpowietrznik układu chłodzenia? Czyli ta śrubka...
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
odpowietrznika nie ma w V12 E32
Musi być drożny ten wężyk co idzie od chłodnicy do zbiorniczka wyrównawczego.
P.s. Mam prośbę - pisz normalnie (normalną czcionką)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
To świetnie! jedno zmartwienie mniej ;) Tylko teraz mam kolejne pytanie, czy są jakieś przestrogi inne po za informacją o drożnym wężyku przy wlewaniu płynu chodzącego do V12 E32? Mam obecnie kompletnie spuszczony płyn i nie chciałbym np. załatwić uszczelki albo słabszej obejmy...Zamieszczone przez sylwek7
OT: Proszę bardzo.... przez cały tydzień idę na ustępstwa.... ale niech stracę. Nie będziesz musiał więcej edytować moich postów :PZamieszczone przez sylwek7
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
To masz tak to pięknie skonstruowane, że wlew przez zbiorniczek wyrównawczy jest w najwyższym punkcie układu chłodzenia.
Samo się grawitacyjnie ładnie odpowietrza - nie trzeba żadnych dodatków.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
a nie ma przypadkiem na chlodnicy plastikowej srobki takiej jak w e38 v12 ??
Nie ma, ponieważ w E38 zupełnie inaczej jest skonstruowany układ chłodzenia. Zauważ, że wlew płynu masz na chłodnicy a E32 na podszybiuZamieszczone przez dann-y
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci