taki żarcik :)
od razu musiałeś się pochwalić że z nim spałeś bo w łóżku i trochę wymacany hihi
taki żarcik :)
od razu musiałeś się pochwalić że z nim spałeś bo w łóżku i trochę wymacany hihi
Ile dajesz tyle dostajesz !!!
hehe, nie no wyjąłem z auta bo musiałem jechać dalej w podróz, a najlepiej bedzie miała na łóżku, dopóki nie zamontuje :P
Udało mi się kupić nakładki na wydech ori Alpiny, juz pomalowane w tygodniu montaż wydechów ;)
To po montażu wrzuć fotki :) gdzie zdobyłeś ?
Ile dajesz tyle dostajesz !!!
Znalazłem ogłoszenie na olx, była wystawiona na części, patrze zderzak z nakładkami, dzwonie i pytam sie o nakładki, powiedział ze sprzeda cały zderzak za 300zł, zaproponowałem 150zł z wysyłką za same nakładki i się zgodził :) Cieszyłem się bardzo, bo ciezko dostać, a nowe ponad 800 zł w DE.
Założone wydechy 2x remus, oraz dokładki alpiny. W tym czasie, zrobione zostały, nowa chłodnica bo stara się rozwarstwiła, Klocki przód tył, wisko behra.
Oj jojoj ......ach ,może lepiej nic nie napiszę. :)
Nie kazdemu musi się podobac, wazne ze mi sie podoba i daze do celu. Pozdrawiam
Dziś postanowiłem zmienić olej, filtry, uszczelki. Zdecydowałem się na Olej MOTUL 5W40, poprzedni właściciel jeździł na mobil 5w50. Przy okazji zmieniłem uszczelki pokryw zaworów , filtr oleju knecht, filTr powietrza K&N, filtry kabinowe Meyla węglowe, podkładki gumowe na pokrywy zaworów, świece NGK, uszczelke miski olejowej. Podjąłem decyzje zdjęcia miski olejowej i zobaczyć jak wygląda pompa oleju, okazało sie ze jedna sruba od pompy była w misce, odKręciłem cała pompe załozyłem nowe oringi, i skręciłem na klej do gwintów, oraz naciągnąłem łanuch pompy. Pomalowałem miske olejową Oraz pokrywy zaworów.
W planach: Za miesiąc planuje zrobić całą konserwację podwozia,
Felgi Styling 32 20"
Gwint ISC. Lub sportowe jakieś bilsteiny.
Witam dziś, postanowiłem zmienić Pokrywe kolektora ssącego OE ( odme), zdjąłem kolektor ssący ponieważ juz był olej w nim wyczyściłem, nowe uszczelki założyłem i zamontowałem. Przy okazji zmieniłem pasek, linkę gazu OE, obudowe lusterka, tuleje wahacza Meyla HD.