witam,
przymierzam się do zakupu 7ki - sztuka którą wybrałem ma komfortowe fotele z tyłu - czy ktoś ma taką opcje i wie czy te fotele też mają mocowania isofix?
pozdrawiam,
Dominik
witam,
przymierzam się do zakupu 7ki - sztuka którą wybrałem ma komfortowe fotele z tyłu - czy ktoś ma taką opcje i wie czy te fotele też mają mocowania isofix?
pozdrawiam,
Dominik
Mają, bo każde auto po którymś tam roku musi mieć. Ja u siebie mam komfortową kanapę i mam iso-fix.
na czym polega komfortowa kanapa?
Jest elektrycznie regulowana
Jakie macie w ogóle spostrzeżenia co do ISO-fix'a? Widziałem jedną F11, co miała ewidentnie bardzo długo wpięty fotelik, bo fotel był mocno nieodwracalnie wygnieciony od szyn mocujących. Siedzisko było praktycznie do wymiany.
Widziałem kiedyś, że niektóre foteliki mają takie specjalne wkładki między siedzisko i oparcie, żeby właśnie przeciwdziałać zagniataniu fotela, ale czy to działa, to nie wiem...
Ostatnio edytowane przez HTN ; 19-03-2018 o 13:52
ja mam u siebie is-fix z tyłu. podkładam kocyk i tyle.3 lata jeżdzę ...nie mam zagnieceń na skórze .
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."