Cytat Zamieszczone przez jerzyw
.........,mam od niedawna 3,5 L ,powiem tak ,nikt jeszcze mnie nie objechał w sensie że nie spotkłem szybszego widać auta-he he,próbowało mnie wyprzedzic kilku m.inn. Alfa jakoś nie dali rady,czyli nie jest tak żle ............... dodam jeszcze słowo,panowie czy to 3,5 czy 4,0 ,czy więcej , muzyka z wydechu przerasta oczekiwania ,smoking , i słuchać koncert V 8 ,czy to nie wystarcza? .............. niech mnie jakiś CC sporting wyprzedzi, i co z tego on dobrze wie że i tak go mogę wziąsć za chwilę i wie również ,że w BM jedzie ktoś w wygodnym siedzeniu z gracją posiadacza marki.The-End. [[ co do oleju wszyscy mechan. mówią zgodnie, nie wracać z pół. na syntetyk]]
ad1 Bez przesady, 735 aż taka szybka nie jest, obstawiam, że albo im się nie chciało albo jeszcze nie spotkałeś szybkiego samochodu.

ad2 Fakt gang V8 jest bardzo miły ale mi i tak się ckni za bulgotem doładowanego boxera z mojej Imprezy.

ad3 spodobał mi się zwrot "z gracją posiadacza marki" :) oni i tak mają nas za buraków i niestety z własnych obserwacji uważam, że rzadko się mylą.

ad4 Czyli już druga opinia aby wrócić do pełnego syntetyka.

A wracając do meritum- najważniejszy jest stan techniczny, a czy będzie to 735 czy 740i to w mojej opinii jest mniej ważne, oba tak samo dają przyjemność z jazdy.