-
Zaawansowany Użytkownik
Mnie się wydaje ,że użuwaną skrzynię A kupi taniej niż manuala ,przypatrzcie się cenom tych skrzyń,mam od niedawna 3,5 L ,powiem tak ,nikt jeszcze mnie nie objechał w sensie że nie spotkłem szybszego widać auta-he he,próbowało mnie wyprzedzic kilku m.inn. Alfa jakoś nie dali rady,czyli nie jest tak żle a do tego mam tip-tron-a serio,nie chce już manualnej skrzyni'Bosze' jaka to wygoda,a zawsze krytykowałem ,poza tym ,powiedzcie sami która BM np.4,0 nie paliła gumy w manualu , widziałem raz sprzedającego takie auto,tylko chyba e39,zdjęcie było "w chmurach tablicy Mendelejewa" widać było tylko dach pojazdu---i komentarz "coś tam" coś tam"-nie boi się kręcioła robić co widacć na zdjęciu-dalej no comment,a z tego co wiem w automacie trochę każdemu szkoda skrzyni i wie czym to potem pachnie,dodam że w tip-.tronie jak robisz kick-down chyba nie ma co narzekać , dodam jeszcze słowo,panowie czy to 3,5 czy 4,0 ,czy więcej , muzyka z wydechu przerasta oczekiwania ,smoking , i słuchać koncert V 8 ,czy to nie wystarcza? i tak na dziurawych drogach Polski wiele nie osiągniemy,,,nikt jakoś nie pisze o wyposażeniach naszych Bawarek,czy to nie jest dla was istotne?,a taki klimatronik,a skóra,a wygoda na trasie na koniec bo się rozczuliłem niech mnie jakiś CC sporting wyprzedzi, i co z tego on dobrze wie że i tak go mogę wziąsć za chwilę i wie również ,że w BM jedzie ktoś w wygodnym siedzeniu z gracją posiadacza marki.The-End. [[ co do oleju wszyscy mechan. mówią zgodnie, nie wracać z pół. na syntetyk]]
Uprawnienia umieszczania postów