witam,
przymierzam siê do zakupu 7ki - sztuka któr± wybra³em ma komfortowe fotele z ty³u - czy kto¶ ma tak± opcje i wie czy te fotele te¿ maj± mocowania isofix?
pozdrawiam,
Dominik
witam,
przymierzam siê do zakupu 7ki - sztuka któr± wybra³em ma komfortowe fotele z ty³u - czy kto¶ ma tak± opcje i wie czy te fotele te¿ maj± mocowania isofix?
pozdrawiam,
Dominik
Maj±, bo ka¿de auto po którym¶ tam roku musi mieæ. Ja u siebie mam komfortow± kanapê i mam iso-fix.
na czym polega komfortowa kanapa?
Jest elektrycznie regulowana
Jakie macie w ogóle spostrze¿enia co do ISO-fix'a? Widzia³em jedn± F11, co mia³a ewidentnie bardzo d³ugo wpiêty fotelik, bo fotel by³ mocno nieodwracalnie wygnieciony od szyn mocuj±cych. Siedzisko by³o praktycznie do wymiany.
Widzia³em kiedy¶, ¿e niektóre foteliki maj± takie specjalne wk³adki miêdzy siedzisko i oparcie, ¿eby w³a¶nie przeciwdzia³aæ zagniataniu fotela, ale czy to dzia³a, to nie wiem...
Ostatnio edytowane przez HTN ; 19-03-2018 o 12:52
ja mam u siebie is-fix z ty³u. podk³adam kocyk i tyle.3 lata je¿dzê ...nie mam zagnieceñ na skórze .
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."