Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: [e32] valdi7er - witam siódemkowiczy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez valdi7er
    Myślę, że po podłokietnikach widać czy była jedynka ;)
    Moja ma pewnie ponad 400tys km a podłokietniki nie są wcale gorsze od Twoich,też nie widać po nich zużycia.Więc tym się nie sugeruj.
    Nie którzy tylko się tu logują by ogłosić swój samochód.Ale powiem Ci kolego jedno,za tą cenę nie masz co liczyć na sprzedaż.Mimo że to forum 7er gdzie są sami fani tych modeli to jelenia szybko nie znajdziesz.Za tą cenę można kupić śmiało 740 z nie złym wypasem.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e30
    WTF ? Zazdrość? :hah: Forum odkryłem niedawno, na innym jest cała historia tego auta od lutego ubiegłego roku. Aukcja nie jest skierowana do ludzi, którzy po prześledzeniu allegro żyją w przekonaniu, że za E32 można dać góra 5000 pln. Kto nie widział tego auta na żywo i się udziela, niech spojrzy na ceny zadbanych aut na mobile.de. Teksty, że można etc. zachowajcie dla siebie. Jak nie sprzeda się za godziwe pieniądze, zostanie u mnie, a za 10 lat i tak nie będzie miała więcej niż 200000, bo jest to moje CZWARTE auto w domu. Nie lubię tego robić, ale pokażę swój park maszyn (brakuje E30 cabrio, bo stoi w garażu)- to dla tych, co myślą, że na aucie robię interes życia i dzięki temu mam kryzys z bani :hah:

BTW, jak sprzedam te auto za cenę wywoławczą i tak będę w plecy

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e30
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Cytat Zamieszczone przez valdi7er
    Myślę, że po podłokietnikach widać czy była jedynka ;)
    Moja ma pewnie ponad 400tys km a podłokietniki nie są wcale gorsze od Twoich,też nie widać po nich zużycia.Więc tym się nie sugeruj.
    Nie którzy tylko się tu logują by ogłosić swój samochód.Ale powiem Ci kolego jedno,za tą cenę nie masz co liczyć na sprzedaż.Mimo że to forum 7er gdzie są sami fani tych modeli to jelenia szybko nie znajdziesz.Za tą cenę można kupić śmiało 740 z nie złym wypasem.
    Coś czuję, że się rozczarujesz ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    ale park maszyn! w którą stronę kierunek zwiedzania?
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ale niby czego mamy Ci zazdrościć?weź się ogarnij
    park maszyn :what: w tej chwili to się ośmieszyłeś i to nie wiesz jak, bo e32 też jest moim czwartym autem ale moje pozostałe auta wyglądają "ciut" inaczej.

Pisząc poprzedniego posta bardziej mi chodziło o to że na forum nie znajdziesz kupca na taki samochód bo poszukaj sobie postów Easy-iego lub Sylwka7 i zobaczysz jakie miały e32 na sprzedaż i ceny były niższe(a Ty oferujesz 3.0,ani to szybkie ani to wytrzymałe).Dobrze że chociaż nie napisałeś w ogłoszeniu "full opcja" :hihi:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e30
    Szczerze, to średnio mi zależy, czy kupiec będzie forumowiczem. Jeśli ktoś nie widział tego auta na żywo, po co w ogóle wypowiada się w temacie? 16000 to kupa kasy?... Można sobie kupić chyba fajny skuter, albo Golfa IV tdi z przebiegiem 500000km Wyposażenie i silnik można sobie przełożyć. Styranej, roztrzęsionej, zgnitej budy, niestety nie. A M60B40 na pewno jest bardziej wytrzymałe, niż B30 :what:
    P.S. Dzuda, co Cię to boli, czy i za ile ją sprzedam?... Jeśli nie jesteś zainteresowany, po co udzielasz się w temacie?

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    A co te wszystkie rejestracje takie świeże na tych samochodach ( Blachy z mazdy nie widać) Chyba długo ich nie posiadasz bo blachy mają tylko kilka miechów ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e30
    Hmmm, może temu, że auta są nowe? Na beemka-klub masz fotki siódemki z lutego 2008 detektywie ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i 98
    Mazda TATY toyota Mamy i czym się tu chwalić

Zaawansowany Użytkownik
    ale sie czepiacie :x

Uprawnienia umieszczania postów