ja ostatnio na klasyke sie przezucilem i duzo tego albo punk rocka kalifornijskiego i muzyki alternatywnej, progresywnej generalnie ostre granie ciekaw jestem czego inni sluchaja
ja ostatnio na klasyke sie przezucilem i duzo tego albo punk rocka kalifornijskiego i muzyki alternatywnej, progresywnej generalnie ostre granie ciekaw jestem czego inni sluchaja
Przewaznie transe/house z dodatkiem czarnej muzy :)
Hmmm... Ciekawe pytanie. Ja s³ucham wszystkiego "co dobre". Jestem (z wykszta³cenia) muzykiem, wiêc "spectrum" mam do¶æ szerokie: od baroku po wspó³czesn± muzykê rosyjsk± :-) (polecam twórczo¶æ "Sznura") Poza tym - wiele ciekawych rytmów - od latino acid po alternatywê brytyjsk±. Ale za kierownic± s³ucham g³ównie radia :-) - Ulubiona muzyka za bardzo mnie rozprasza :-?
Pozdrawiam
Ludzie dziel± siê na mi³o¶ników BMW i osoby skrzywdzone przez los...
ja tez no prawie studiuje na akademii muzycznej dlatego zalozylem temat bo muzyka to tez jedna z moich milosci tak jak BMWZamieszczone przez Mateo39
dokladnie tak samo zabardzo mnie wciagaZamieszczone przez Mateo39
To widze, ze sie dogadamy... :-DZamieszczone przez marcin1069
Pozdrawiam
Ludzie dziel± siê na mi³o¶ników BMW i osoby skrzywdzone przez los...
napewno rowniez pozdrawiam
Ja jestem amatorem muzy i tutaj zrobi³em co¶ takiego pobierz
Jestem twórc± tego utworu , nie jest to ¿aden cover , by³ tworzony przy pomocy Fruty Loops'a.
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
Mi te¿ trudno stwierdzic czego s³ucham
Rozbierzno¶æ jest du¿a od Skin, Skunk Anansie, N.E.R.D. prez Pink Floyd a¿ po Georga Michela.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ja te¿ bardzo ró¿nie :-P
I zgadzam siê, ¿e muzyka czasem ponosi (nawet mnie)![]()
Ostatnio sk³aniam siê w stronê Virgin i ATB
oo tak ATB nowy singiel cos pieknego :mrgreen: :mrgreen: