nie do wiary nic a nic nie wiem co mam zrobic teraz
nie do wiary nic a nic nie wiem co mam zrobic teraz
Znajdź inną wersję winols. Odinstaluj starą, zainstaluj nową i do dzieła. Muszę Cię jednak zmartwić. Jak już ujrzysz te mapy to będziesz na początku samego początku tej zabawy. WinOls w żaden jasny sposób nie oznacza tych map i jeśli nie masz żadnego doświadczenia w wyszukiwaniu i oznaczania map, faktorów, włączników potrzebujesz pliku damos, który definiuje zapisy Twojego wsadu. Jeśli uda Ci się już to wszystko osiągnąć dzięki znajomości niemieckiego, angielskiego technicznego to potrzebna jest wiedza czysto mechaniczna co, gdzie i jak zmienić, żeby coś osiągnąć... i tu wracamy do zadanego wcześniej przeze mnie pytania: co chcesz osiągnąć? Jeśli przyrost mocy i osiągów to wybrałeś mało wdzięczny obiekt, bo efekty są odczuwalne tylko na "papierze", więc nawet jeżeli wykonasz to dobrze to tego nie potwierdzisz.
no np przyrost mocy . zrobienie odcinki do 7000obrotow itp usuniecie sond . wiec jesli przyrost mocy na papierze to znaczy będzie mało zauważalny ? wiesz pobawię sie i to ogarnę raczej bede sie starał . dzis juz kończę jutro bede walczył dalej z tym .
WinOLS_Testversion winols 2.24 i nic po 2 razy instalowałem moze starsze wersie zainstaluje .
ZBICHU . Mogę cie prosić o caly folder winols moze zadziała ?