Jak oceniasz auto koszty utrzymania itp bo chcę jechać jutro własnie po 730D. ale jeszcze zastanawiam się bo od zawsze miałem benzyniaki w bmw nigdy diesla, a druga sprawa to trochę się obawiam 7 bo tak każdy tylko straszy jakie to koszty , u jednego słysze żę wcale koszty nie sa wieksze od utrzymania E60 seri 5 ktore mam a jedni gadaja bzdury cbhyba że trafili na ulepy bite z historią albo zaniedbane to potem dziwią się ze na dzień dobry wywalili 10 tyś w serwis. Cchę się konkretnie dowiedzieć a nie głupie gadanie ze wymien na dzien dobry jakieś kolo pasowe czy dziury w tłokach wypadaja gdzie pytałem mechaników i mowili że kto takich bzdur mi nagadał, turbo sprawdzić wtryski jak by 730d była taka lipą to by ludzie nie kupowali a jednak 3.0 diesel w bmw ma najwiękjsze wzięcie bo w e65 akurat spalanie jest najmniejsze na tym silniku a moc jest, benzyna niestety w 7 odpada bo V8 to smoki a ja od stacji do stacji nie mysle jezdzić a gazu nie uznaje bo to wynalazek, E60 mam 2 lata i poza swiecami olejami odmą i jedną cewką ktora padła auta serwis nie widział wszystko smiga aż miło, więc E60 jak dla mnie wygenerowało mniejsze koszty utrzymania i serwisu niż stara poprzednia E39.

Odpowiedz z cytatem