Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 141

Wątek: [e65] 2002 730D czy warto za tą cene kupić?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    ekhm... Miro.... prawda jest (raczej) nieco inna. Swoją 12/2003 sprzedałem za 29.5k pln. Ty byś ją skreślił, bo była malowana tu i ówdzie, ale mechanicznie była zadbana. Nie bądź ortodoksem. Daj innym ludziom pole do manewru i nie oceniaj aut zero-jedynkowo. Zgodzę się, że matowe drewno to nie wyznacznik. Bo można było zamówić auto na pełnym wypasie z matowym drewnem. To nie auta klasy kompakt, że pakiet wyposażenia dyktował granice wyposażenia. Jak to powiedział Kickster, w BMW możesz zamówić topowy silnik z bieda wyposażeniem, albo najsłabszy silnik z topowym wyposażeniem.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Byłem pewny, że następny post po moim będzie Twój Damnedku :)
    Oczywiście, niech każdy kupuje co chce i za ile chce. Ja osobiście mam swoje wytyczne i zasady i staram się być im wierny.
    Reszty mnie życie nauczyło, niejednokrotnie powiem ......."niestety"
    Obecnie jestem mądrzejszy ale miałem w życiu ponad sto aut włącznie z maluchami,Dacią i Bóg jeden wie co jeszcze więc zapracowałem sobie na moje podejście do takich spraw.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Dla mnie akurat wersja drewna w E65 nie przeszkadza mi to obojętne czy jest szkliste czy matowe czy białe czy mambusowe bo to nie o to chodzi liczy się wyposażenie auta i stan techniczny a nakladki drewna to najmniejszy problem wg mnie,

Panowie myślalem dużo o polifcie i takowy jest zobaczcie ale raczej wygląda na mega pewne auto. : http://allegro.pl/bmw-720d-i7205508782.html
    Ostatnio edytowane przez ROB7ER ; 02-03-2018 o 15:39

BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez ROB7ER Zobacz posta
    Dla mnie akurat wersja drewna w E65 nie przeszkadza mi to obojętne czy jest szkliste czy matowe czy białe czy mambusowe bo to nie o to chodzi liczy się wyposażenie auta i stan techniczny a nakladki drewna to najmniejszy problem wg mnie,

Panowie myślalem dużo o polifcie i takowy jest zobaczcie ale raczej wygląda na mega pewne auto. : http://allegro.pl/bmw-720d-i7205508782.html
    Jeżeli ona ma faktycznie 144kkm przebiegu i wygląda w realu jak na zdjęciach a do tego jest cała w oryginale to jest za darmo to auto i ja jutro po nią jadę. :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Jeżeli ona ma faktycznie 144kkm przebiegu i wygląda w realu jak na zdjęciach a do tego jest cała w oryginale to jest za darmo to auto i ja jutro po nią jadę. :)
    No własnie zamierzam je kupić bo chyba najbardziej sensowna opcja i widać ze auto pewne. do tego cały bak ropy a nie jak inni sprzedaja i na dnie paliwa ze na stacje nie dojedziesz. ale dziwne bo to auto już było wystawione rok temu za 40 i nikt nie kupił. Jadę jutro je ogladać.
    Ostatnio edytowane przez ROB7ER ; 02-03-2018 o 20:37

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'

Zaytaj czy rok temu była tez do sprzedania. Cos mi sie kojarzy ten kolor, maly przebieg i brak grzanyh foteli.

Zdjecia byly przed jakąś sala weselna czy cos takiego. Jesli to ta sama, to sprzedaje sie juz z dwa lata
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 02-03-2018 o 16:00

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Chłopaki powiedzcie mi bo bylem u goscia dziś w jego E65 7 ta z 2002r nie swieca wogule ringi jest to możliwe ze ringów nie było? czy coś znó zmachlojone pytam goscia czego ringi nie swieca a on gada ze nie sa mu potrzebne ja mowie jak kużwa nie jak ring to jest postojówka.... masakra , jakis bład wyrzuca z czujnikiem temperatury a jest nowy zalozony ponoc trzeba to kodować czy jak? wrocilem do domu bo mam dośc jescze z tylu zderzak przerysowany i to dość dobrze. Gosc ceni 33 tys za co wysmiałem go totalnie.
    Ostatnio edytowane przez ROB7ER ; 03-03-2018 o 10:17

BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez ROB7ER Zobacz posta
    Chłopaki powiedzcie mi bo bylem u goscia dziś w jego E65 7 ta z 2002r nie swieca wogule ringi jest to możliwe ze ringów nie było? czy coś znó zmachlojone pytam goscia czego ringi nie swieca a on gada ze nie sa mu potrzebne ja mowie jak kużwa nie jak ring to jest postojówka.... masakra , jakis bład wyrzuca z czujnikiem temperatury a jest nowy zalozony ponoc trzeba to kodować czy jak? wrocilem do domu bo mam dośc jescze z tylu zderzak przerysowany i to dość dobrze. Gosc ceni 33 tys za co wysmiałem go totalnie.
    Były takie wersje bez ringów....niestety
    Nie zniechęcaj się. Jest ciężko albo bardzo ciężko .....mówiłem ,ale czasami się zdarza fajny egzemplarz.
    33 to naprawdę nie jest dużo za zadbany egzemplarz a wręcz mało. Utrzymać to auto w stanie eleganckim trochę jednak kosztuje.
    Powiem Ci szczerze ,że jak ja bym miał teraz moją sprzedać to kosztowała by ......powiedzmy 38 tys a jest z 2003 roku i wyjeb.ne bym miał na to czy komuś to odpowiada czy nie. Wiem co mam i co jest powymieniane a o czasie i pracy jej poświęconym już nawet nie wspominam Dodam ,że kupiłem auto od pierwszego i jedynego Niemca który dbał o autko, bardzo regularnie serwisował w jednym ASO . Wszystkie usterki i części również były wymieniane w ASO...... oczywiście w Niemczech bo to też jest różnica

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Tak była rok temu wystawiona za 40 tyś. potem jej nie było chwile i teraz się pojawiła ale wyglada na bardzo ładne. niedaleko odemnie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar twin7
    BMW
    E65 735i + E65 730d
    Ringi to pikuś albo wykodowane albo żarówki z reguły a tak miałem to jak jedna padnie zaraz druga leci
    Czujnik temperatury to też nie jakaś poważna usterka
    Ogólnie pierdolami się nie przejmuj
    Silnik sprawdź, turbo,zawieszenie lakier i czy tarcze nie biją.