a co gorsza znów na nich zagłosuje. Niestety ale "MY" kochamy być kopani w dupę i dla tego w tym kraju nie ma jeszcze prawdziwych partii a my głosujemy jak reklama każe...

Wolowy moja wypowiedź może nie być obiektywna ale jest całkowicie merytoryczna. Dla mnie partia to nie nazwa lecz poglądy polityczne jakie wyrażają. Głosowałbym na PiS tylko dla tego, że jest to partia Centro-prawicowa i innej takiej nie ma! A ja mam takie przekonania polityczne, z jednej strony radykalny z drugiej mocno konserwatywny... mało ważne według moich przekonań najlepszy jest ustój centro-prawicowy i tyle.
Gdyby była rozsądniejsza partia, mniej katolicka o poglądach centro-prawicowych, może nawet z nutką neofaszystowską-bez przesady jak ktoś nie rozumie ustroju i zasad niech nie pisze i nie wyzywa mnie od nazistów czy bóg wie czego bo to tak jak by ktoś zarzucał człowiekowi że jest komunistą bo ma przekonanie iż kraj powinien przede wszystkim dbać o sprawy socjalne!
W tedy chętnie bym na nich głosował ale takich niestety nie ma w naszym kraju i jeszcze wiele lat nie będzie