Do restauracji nie idę po to aby jeść produkt, a smakować kunszt kulinarny kucharza. Jeśli mam ochotę się najeść to jem w domu, jeśli zaś idę do restauracji to po to aby spróbować czyjegoś gotowego dania. To samo tyczy się usługodawcy jakim jest mechanik. Rozumiem że każdy chce na wszystkim zarobić, i jeśli jesteś dobrym i uczciwym mechanikiem to zarób nawet na części ale nie tyle ile napisałem Wam wyżej. Po to masz w sklepie czy hurtowni dużo większe zniżki niż ja mam aby móc stosować ceny ze sklepu, a nie ceny delikatesowe.
Co do popełnianych błędów, to nie popełnia błędów ten który nic nie robi. Ale najważniejszą zasadą jest to że jeśli popełnisz błąd to przyznaj się. Ja jestem w stanie nawet zapłacić za Twój błąd. Wymieniłeś linki, ale nie trafiłeś? OK mam nowe linki, ale nie za 400 zł plus robota. Tylko jak wyżej pisałem INFORMUJ mnie o tym co robisz. Co do szkół to mam znajomego co szkolił się na elektromechanika, poszedł na praktyki do jakiegoś warsztatu i tam był pan który jako jedyny w mieście potrafił obsłużyć jakiś specjalistyczny komputer. Ów pan miał nauczyć kolegę obsługi tego sprzętu. Myślicie że nauczył go? Oświadczył mu że nie będzie robił sobie konkurencji. Co gorsza był to człowiek grubo po 50 roku życia. Ta sama sytuacja jest u prawników, komorników (choć teraz to się zmieniło) czy szczególnie u notariuszy. Ludzi chętnych do nauki czy do pracy też nie ma. Chciałbym również dodać na koniec że nie szukałem najtańszego mechanika, szukałem jakiegokolwiek który znajdzie czas na naprawienie mi auta, ale dzięki pośpiechowi mam już trzeciego mechanika w Elblągu na swojej czarnej liście. Ze swoją BMW będę musiał na prawdę wybrać się do Sebka bo strach oddać komuś moją laleczkę, tym bardziej gdzie nie byłem pytać o opinie na temat napraw to wszyscy mi odradzali i polecali skodę albo audi tylko nie BMW.

Odpowiedz z cytatem