Kolega wsadzi³ Nivo do lewego schowka
Jak pompuje dr¿y buda ale my¶lê ¿e trochê chêci i mo¿na to jako¶ rozwi±zaæ
Gazownikom siê nie chce
Kolega wsadzi³ Nivo do lewego schowka
Jak pompuje dr¿y buda ale my¶lê ¿e trochê chêci i mo¿na to jako¶ rozwi±zaæ
Gazownikom siê nie chce
@miro i @damned1 - dok³adnie, chce wsadziæ gaz, jestem z nowego pokolenia i nie mam nic do gazu, wrêcz przeciwnie, po to zosta³ stworzony ¿eby oszczêdzaæ i jest jedn± z nowinek technologicznych dziêki której by³em w stanie od³o¿yæ na auto i na 24 urodziny zrobic sobie prezent, bez jakiegokolwiek wsparcia finansowego z czyjej¶ strony.
@sebek - STAG Q MAX, 2 x reduktor AC R01, listwy 2x AC W03, dok³adnie t± butle chce zamontowaæ, 720x300, jest te¿ butla Irene która o tych samych wymiarach ma 108l ale nie ma polskiej legalizacji.
jutro bêdê robi³ testy z pomp± na "wierzchu" baga¿nika czy bardzo daje czadu, jak nie to chyba dam j± na sufit baga¿nika, bêdzie najmniej kolidowa³a z baga¿ami
A ja te¿ nie mam nic do gazu, tylko ¿eby gaz w takim 745i/750i siê op³aci³ (a przynajmniej mi tak wysz³o), to przez pierwsze lata eksploatacji trzeba robiæ minimum 25k km. Ja tyle nie robi³em (60k km w 3.5 roku), do tego czê¶æ kosztów pokrywa³a firma (wyjazdy s³u¿bowe). Te¿ mia³em NIVO, wiêc dla mnie butla w kole to druciarstwo, bo pompê trzeba gdzie¶ wyrzuciæ.
A tak btw. ciekawe co dalej? W F01 nie ma ko³a i nie ma gdzie butli wsadziæ. Ludziska bêd± wyk³adaæ gruby hajs za instalacjê do bezpo¶redniego wtrysku z klasyczn± butl±? To mi siê mega nie dodaje :)