Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Ogloszenie "motoryzacyjne"

Fenomenalne. I sporo w tym prawdy...
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    Widocznie od lat ludzie mają podobne doświadczenia z budyniem ;D ;D Nic się nie zmieniło ;D
    Fakt jest faktem, że komercha przedkladana jest na jakość i koniec!! Robią nas w karolka na kądym kroku, a my możęmy kupować gó.. :x lub nie kupować wcale bo lepszego nie ma :?
    Dawno chyba mamuśki nie odwiedziłeś ;) jeszcze dziś zadzwoń, że wpadasz na weekend i ma Ci zrobić smakołyki jak za czasów kiedy byłeś dzieciakiem...

Od czego są nasze Mamy :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Wypowiedź jest jak komedie pana Barei
    ...troche stara, ale bardzo aktualna - a i za 20 lat będzie na czasie
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Za 20 lat mało kto będzie rozumiał ten tekst ;) Już teraz ja nie mam pojęcia o czym on pisze, jakieś margaryny za komuny, oranżady w proszku? :P A co dopiero następne pokolenia ;)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Co Ty gadasz jestem sporo młodszy nie pamiętam komuny ale margarynę Palmę co strzelała wszędzie jak po...na że aż matka rzucała po całej kuchni słowami których dziecko nie powinno słyszeć to nawet ja pamiętam. I oranżadę w butelkach, już nie mówiąc o tej w proszku :) No i ta rewelacyjna grodziska :) kurde smak tej wody był niepowtarzalny ;]

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Co Ty gadasz jestem sporo młodszy nie pamiętam komuny ale margarynę Palmę co strzelała wszędzie jak po...na że aż matka rzucała po całej kuchni słowami których dziecko nie powinno słyszeć to nawet ja pamiętam. I oranżadę w butelkach, już nie mówiąc o tej w proszku :) No i ta rewelacyjna grodziska :) kurde smak tej wody był niepowtarzalny ;]
    Dokładnie - i te w lecie "oranżady" w woreczku do picia przez słomkę, sprzedawane z budek na ulicy. czerwone i żółte, bez żadnej chemii smakowej, smak identyczny jakbyś wodę z kranu posłodził cukrem pudrem.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    no te soczki w woreczku to pamiętam ze sklepiku szkolnego.... ale o oranżadzie w proszku pierwsze słysze :P
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    ja za to nie pamiętam oranżady w woreczku :D coś mi lekko świta jak wyglądała ale raczej wybierałem zawsze tą w małej butelce :)

Jak można nie pamiętać tej w saszetce? :D tak jak w opisie pewnie nikt jej nie rozcieńczał tylko każdy jadł paluchem :D nie da rady zapomnieć tego syczenia i kwaskowatego smaku :)

Vip Vip
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    ja za to nie pamiętam oranżady w woreczku :D coś mi lekko świta jak wyglądała ale raczej wybierałem zawsze tą w małej butelce :)
    wyglądała jak teraz mleko w woreczku, tylko woreczek był 100% przezroczysty i chyba 0.25L (?)
    Zdarzały się w miarę dobre, ale często można było trafić wodę z cukrem w smaku

chociaż ze wszystkim było marnie - w jednej z mniejszych miejscowości, pewna rodzinka mieszkająca w pobliżu mojego kuzyna dostawała paczki z francji (w latach 80-tych).
    W paczkach bzz m. in. puszki mięsne z nadrukiem <rysunek psa> - nie skojarzyli że to karma dla psa....sąsiedzi też nie mieli pojęcia.

Uprawnienia umieszczania postów