[QUOTE=miro;563710]No i super. Jeszcze @Kruger do tego browar stawia......czyż może być lepiej
Może postawie 2 jak nie napiszesz w tym wątku że problem nie do końca został rozwiązany pisze o somoistnym szarpaniu na hamulcu
[QUOTE=miro;563710]No i super. Jeszcze @Kruger do tego browar stawia......czyż może być lepiej
Może postawie 2 jak nie napiszesz w tym wątku że problem nie do końca został rozwiązany pisze o somoistnym szarpaniu na hamulcu
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
[QUOTE=kruger32;563756][QUOTE=miro;563710]No i super. Jeszcze @Kruger do tego browar stawia......czyż może być lepiej
Ja nie kumam o co chodzi w tym momencie.
[QUOTE=miro;563758][QUOTE=kruger32;563756][QUOTE=miro;563710]No i super. Jeszcze @Kruger do tego browar stawia......czyż może być lepiej
Ja nie kumam o co chodzi w tym chodzi
*Zamieszczone przez*Pain97*
Dobra dzisiaj , sprawa jeszcze bardziej się skomplikowała , gdyż rano na zimnym silniku czułem jakby samochód sam przyśpieszał na biegu D, to raz , a dwa to że np po zatrzymaniu auta , obroty jak zwykle po zrzuceniu na Parking szalały, więc zgasiłem , i po chwili odpaliłem ponownie i odpalanie nastąpiło od razu z obrotami. Teraz więc moim głównym podejrzanym jest linka gazu , bo krokowca , wyjąłem i przeczyściłem , ale tylko trochę bo grzechotał normalnie.
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Ja obstawiam sterownik mechatronica w skrzyni pozatykało sitka na elektrozaworach i sterownik szaleje
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015