Bardziej mi chodziło o Pb98, bo o ile dobrze pamiętam to jest to paliwo docelowe wg instrukcji, a Pb95 jest jako "dopuszczalne". Taki, tylko "heheszek" wrzuciłem, nie mając oczywiście nic złego na myśli. Każdy ma swoje spostrzeżenia. Ja tankuję np. tylko diesla premium i mam jakieś tam swoje przekonania. Inni robią tak z oponami, wahaczami, czy tym podobnymi.
Uniroyal RainSport 3 - takie mam sprawdzone. Totalny kozak. Miałem je w Mondeo i naprawdę super ogarniają wodę. Na początku tylko myślałem, że mi je źle założyli, bo coś się nie zgadzała "choinka", ale na stronie jest wszystko wytłumaczone co i jak. Szkoda, że nie ma rozmiaru do BMW... Zimy nie znam, więc się nie wypowiadam.
Żonie do Audi kupiłem właśnie Nokiany D4. Cena + opinie mnie zachęciły. Mam je też na przedniej osi w BMW i dają radę, a mam rodziców w górach, więc tam zawsze muszą się wykazać, szczególnie przy zjazdach z bardziej stromych górek.
Na tyle za to mam Dunlopa. Są bardzo średnie. Bardzo słabo kopią, łatwo wpadają w poślizg. Do miasta, czy na autostradę mogą być, ale w jakieś większe górki średnio się nadają.

Odpowiedz z cytatem