Hahaha @HTN wiesz czemu @Kruger tak chojraczy ???? Bo kupił rok temu 4-letnie leżaki Pireli po 250 zł które mają w tym roku już 5 lat i normalnie zaczynają być twarde albo już są. http://7er.pl/showthread.php/49125-N...608#post533608
Nooooo ... ale trzeba było wyższością w necie zaistnieć i dosrać komuś kto kupił chińczyka nowego za te same pieniądze ,niemniej jednak jest to jednak powód aby oskarżyć go o pisanie bredni no bo jak ktoś ,kto używa nowego chinczyka może być mądrzejszym od kogoś co kupił Pirelli .......cóż ze stare ale PirelliDla mnie to jest żałosne .
Edit Przypomniała mi się jeszcze jedna historia jeżeli chodzi właśnie o Pirelli. Zięć szefowej mojej kupił sobie nowe oponki Pirelli na zimę 18" do F10. Felgi nowiutkie kupione w BMW Sikora . Po montażu na Hunterze w znanej firmie w Cieszynie i wykorzystaniu wszystkich możliwych opcji 2 koła wykazywały bicia prawie 18 kg a dwa mieściły się w dopuszczalnej normie 12 kg. Moje nowe Nexeny nie przekroczyły 3kg i to ani jedno z czterech kół .
Dajcie sobie powiedzieć ,że przeświadczenie w tych czasach ,ze nazwa firmy wszystko załatwia jest błędne. Dwadzieścia ,no może piętnaście lat temu jeszcze coś znaczyła ale nie w tych czasach.
Koreańczycy na pewno a Chińczycy coraz częściej bardzo dobrze odrabiają lekcje, czego nie można powiedzieć o reszcie świata.
Więc jak mówi stare przysłowie :"Nie wszystko złoto co się świeci"

Dla mnie to jest żałosne .
Odpowiedz z cytatem