Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: NOKIA 8910i

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    [quote="coboss"]
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    . Dla tego do dziś ja użytkuję SE i BMW :) (są warte swoich pieniędzy)

A SAMSUNG, to koreańskie stary czyli prawie jak chińskie :) moja żona miała D900 boshe co za shit :razz:
    Ja wlasnie dlatego nie uzywam SE. Coz otwierajac obudowe Nokii w 90% spotkasz napis Made in Finland badz Germany. Ewentualnie jesli jest to Dubai na rynki azjatyckie badz China.

Natomiast otwierajac klapke w 90% SE zobaczymy napis Made in China. Rozumiem sluchawki czy baterie z Chin (w koncu nawet nokia tak ma) ale korpus telefonu?

Moja zona za to uzywa i sobie chwali z tym ze moj pancerniak e50 zostal wielokrotnie zmasakrowany i dziala natomiast jej SE po jednym dniu na nerwach jak go mialem nie dal sie zlozyc do kupy :P

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    No nie będę walczył bo widzę co robią ;( niestety ale to właśnie SONY wszystko zaczyna robić gdzieś we wschodniej Azji :/ na szczęście przynajmniej nie utrudniają serwisy które naprawiają wszystko lub wymieniają sprzęt bez problemu.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    naprawiają wszystko lub wymieniają sprzęt bez problemu.
    Tu sie zgodze jeszcze Nokia nie robi problemow. Motorola zalezy od humoru a np Samsung czy LG kazdy tel jest z winy uzytkownika. Nawet jesli w komisie sprawdzalismy i wychodzilo ze wina tel :?

Uprawnienia umieszczania postów