Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: NOKIA 8910i

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    dodatkowy plus wszystko pod reka przejzyste menu
    :) no to właśnie jest dla mnie upośledzenie :) przeciętny użytkownik telefonu nazywa to prostotą i łatwością obsługi :) a tak na prawdę nigdy nie rozumiałem tego że NOKIA to telefon dla mańkuta :) wszystko akceptujesz z lewej strony a ponoć to japończycy mają mają ruch lewostronny a telefon potrafią zrobić ;)

2 sprawa to wytrzymałość ja kolego swoje pierwsze Ericssony jeszcze w tedy użytkowałem też z zadowoleniem przez 6-7 lat więc pod tym względem obydwaj producenci byli siebie godni. Z tym że NOKIA jest za droga (nie warta siebie) tak samo jak np Audi. Dla tego do dziś ja użytkuję SE i BMW :) (są warte swoich pieniędzy)

Dalej ... T9 w sony ericssonie był najlepszym słownikiem jak istniał w XXI wieku ale spoko ;) (ja też nie napiszę smsa w nokii)

A SAMSUNG, to koreańskie stary czyli prawie jak chińskie :) moja żona miała D900 boshe co za shit :razz:
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    ładny kawałek historii :) ja się nie wypowiem bo osobiście nie lubię marki dla mnie zawsze Nokia to był i będzie upośledzony telefon :P :) ja gustuje w SE a najnowsza moja zabawka to XPERIA :) to jest dopiero cudo techniki :)
    Ja nazywam SE - Second Edition, poza tym Xperia nie jest produktem SE a firmy HTC :D
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    dokładnie dla tego jest taka dobra :)

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    dokładnie dla tego jest taka dobra :)
    HTC tak, ale SE nigdy ;D
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ale żeście się uczepili SE ja uwielbiam tą markę i przez ostatnie 10 lat miałem w łapie ok 10 różnych modeli SE żaden mi się nigdy nie zepsuł, miał dobry zasięg, dobry głośnik i mikrofon i spoko baterię więc o co chodzi? :) oprócz tego miałem kilka nokii, motoroli, simensów, ericssonów, samsunga, NECa, sagema i nie wiem czy coś jeszcze :) sporo tego było a najkrócej użytkowałem NOKIE bo po 3 tyg zaniosłem do komisu i kazałem wymienić na cokolwiek :P

Zaawansowany Użytkownik
    ja powiem ze dla mnie najlepszy jest se bo jest intuicyjny - ale mialem doczynienia tylko z seria K

jak chce cos zrobic to to znajduje za 1 razem, wszedzie indziej trzeba jakos od pupy strony.

ale kiedys, za czasów 5510 (? takiej cegły z klawiatura qwerty) mówiłem to samo o nokii :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Polecam Ci jeszcze serię W, seria C jak dla mnie jest nijaka... a pomyśleć że wszystko zaczęło się od T610 :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 735i
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    dodatkowy plus wszystko pod reka przejrzyste menu
    :) no to właśnie jest dla mnie upośledzenie :) przeciętny użytkownik telefonu nazywa to prostotą i łatwością obsługi :) a tak na prawdę nigdy nie rozumiałem tego że NOKIA to telefon dla mańkuta :) wszystko akceptujesz z lewej strony a ponoć to japończycy mają mają ruch lewostronny a telefon potrafią zrobić ;)
    No dla mnie to nie jest upośledzenie, zauważ, że nie każdy używa telefonu jako gadżetu, dla mnie telefon służy do odbierania i wykonywania telefonów oraz odpisania na SMSa. Jak już musze coś innego w telefonie ustawić to te "upośledzenie" jest dla mnie IDEALNE. Miałem przez ostatnie lata duuuużo telefonów (oj grubo ponad 100 modeli, które używałem) + prowadziłem komis z telefonami i dla mnie tylko NOKIA - właśnie za to upośledzenie.

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    co do metalowych tele. to miałem mam i bede miał 8800scirroco ... nie ma nic lepszego !
    Pewność na każdym kilometrze ...

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    ostatnio wróciłem do 8910i (po tym jak poprzedni SE został roztrzaskany) przy okazji zakładania SIMa zwróciłem uwagę na rocznik - aparat jest z 03/2003 !!!

sprawuje się super :D mimo 7 lat tyrania po warsztatach, garażach, barach itd.
    tytan naprawde daje rade!

Life Timer mojego tel pokazuje: 658:42

od ostatniego wgrania softu (a podejrzewam że u poprzednich właścicieli było ich kilka) aparat miał u mnie przegadane 427:29:23 wszystkich połączeń i 2040 odebranych wiadomości :D

dla fanów 8910i zamieszczam bardzo pomocny link z fajną instrukcją do tego telefonu:
    http://www.nokia.com/EUROPE_NOKIA_CO...ish/index.html

prawdopodobnie zanim uzbieram na następny aparat będę z niej korzystał jako tel. firmowy, chyba mało kto wie że 8910i już w 2002 miało Bluetooth i współpracuje ze słuchawką (co w pracy kierowcy jest przydatne :D )

czekam na jakiś zastrzyk gotówki i następcą tego naprawde niezniszczalnego telefonu będzie 8800!
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów