Witam.
Móg³ by kto¶ wrzuciæ zdjêcie jak wygl±da pod¶wietlenie klamek? U mnie klamki nie ¶wiec±, szukam na necie i nie mogê znale¼æ.
Pozdrawiam
Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk
Witam.
Móg³ by kto¶ wrzuciæ zdjêcie jak wygl±da pod¶wietlenie klamek? U mnie klamki nie ¶wiec±, szukam na necie i nie mogê znale¼æ.
Pozdrawiam
Wyjmij klamke tak jak na tym filmiku
https://youtu.be/UjkK8yjwXDI
I wszystko bedzie widac.
Dzieki,
Ale chodzi³o mi o to jaki jest efekt ¶wiecenia
Slaby :) dioda jest skierowana rownolegle do ziemi wiec niczego nie oswietla. Jak by swiecila do ziemi to by efekt byl lepszy.
Maestro nie rozumiem
U mnie ¶wieci - fakt to jest ¶wiecenie umowne, ale czy skierowane do Ziemi równolegle czy do Ziemi - jak piszesz to i tak moc tych diód jest znikoma i prostopad³o¶æ, czy
Pod³o¶æ ich zaprojektowania nie dadz± rezultatu , tak skromnie my¶lê, a mo¿e latareczk± ze schowka po¶wieciæ te¿ ze znikomym ¶wiat³em ? Ale wtedy równolegle do horyzontu.
A móg³ by kto¶ wrzuciæ zdjêcie jak one ¶wiec±?
Wiecie mo¿e jaki modu³ odpowiada za pod¶wietlenie klamek? Mo¿e mam ta opcje wy³±czona w module? Przegl±da³em ostatnio wszystkie modu³y ncs i wydaje mi sie ze bêdzie to power module(on chyba odpowiada tez za pod¶wietlenie wnêtrza), ale nigdzie nie umia³em znale¼æ opcji pod¶wietlenia klamek
Przeszukaj CAS
Wys³ane z mojego SM-J510FN przy u¿yciu Tapatalka