By nie było zbyt nudno czekając kolejne godziny i dni bym mógł robić dalsze etapy postanowiłem zabrać się za odświeżenie wnętrza, więc nie wiele się zastanawiając zabrałem się za tzw. detailing:)pranie tapicerki podsufitowi odświeżanie skór oraz plastików:)âŚ
A wyszło mniej więcej tak:
słabe doświetlenie wiatowe..
Tu natomiast doświetlenie dzienne i złapało właśnie efekt satyny o który mi chodziło
No i Efekt dekorów fotki niestety nie oddają 100%
[Po zakończeniu syzyfowych prac postanowiłem dolać 40l paliwa i odpalić po zozgrzaniu okazało się że zaczynają grać wszystkie cylindry ,myślę sobie chyba odwdzięczyła mi się za tą pracę włożoną w nią przez ostatni tydzień pojechałem i dotankowałem na full na dzisiejszy dzień już drugie tankowanie i wszystko gra jeśli chodzi o moc silnika jest parę jeszcze spraw które muszę rozwikłać a mianowicie nie paloący się komputer pokładowy oraz nie palące się ASC przy działającym ABS ale to może historia na inną porę ..

Po zakończeniu syzyfowych prac postanowiłem dolać 40l paliwa i odpalić po zozgrzaniu okazało się że zaczynają grać wszystkie cylindry ,myślę sobie chyba odwdzięczyła mi się za tą pracę włożoną w nią przez ostatni tydzień pojechałem i dotankowałem na full na dzisiejszy dzień już drugie tankowanie i wszystko gra jeśli chodzi o moc silnika jest parę jeszcze spraw które muszę rozwikłać a mianowicie nie paloący się komputer pokładowy oraz nie palące się ASC przy działającym ABS ale to może historia na inną porę ..
Odpowiedz z cytatem