1 i 16 to plusy. 16 jest bateria a jesli 1 wystepuje to ona jest po zaplonie. Czasem 1 nie ma.
Przynajmniej w e90 na CANie
Wys³ane z mojego SM-J510FN przy u¿yciu Tapatalka
1 i 16 to plusy. 16 jest bateria a jesli 1 wystepuje to ona jest po zaplonie. Czasem 1 nie ma.
Przynajmniej w e90 na CANie
Na 4 i 5 masz masê.
Na 7 i 8 byly linie K (nie koniecznie E65 mialo na 8)
Po 2007 roku auta mia³y diagnoze po CAN i byla ona na pinach 6 i 14.
Ostatnio w e93 z 2009 byl te¿ przewód na 9 ale nie wiem od czego
Panowie a sprawdza³ kto¶ we wtyczce latarki w schowku ?
W sumie jutro sam sprawdzê i dam znaæ bo te¿ siê przymierzam do wideorejestratora, a montowanie przeka¼nika do tego jeszcze z gniazda OBD to ja jestem zielony. Chyba by co¶ wybuch³o :)
Ja zrobi³em tak samo poprostu podpielem sie do kabla od tylu gniazda obd za pomoca tego http://allegro.pl/szybkozlaczka-zlac...202496315.html. Zero problemow
Dziêki Pany. Zobaczê dzi¶ jeszcze co w tej latarce siê dzieje ale jak tam te¿ nie znika po zap³onie to zrobiê tak jak Wy.
Dziêki Janku za chêæ pomocy. Sam to ogarnê ale to nie znaczy ,¿e Cie kiedy¶ nie odwiedzê. Na razie trzeba jako¶ przezimowaæ bo jest okrutnie . Nienawidzê zimy :)
Raczej czy na pewno ? Sprawdzê i tak i tak. :)
Zawsze mile widziany. Pamiêtam, ¿e naszuka³em sie tego plusa, kto¶ mi odradza³ ¿e przy obd to ¶rednio bezpieczne al ezaryzykowa³em i jako¶ dzia³a :) Chocia¿ fakt ¿e mo¿e jakbym to drugi raz robi³ to za³o¿y³ bym przeka¼nik. Soj± drog± jak w koñcu nied³ugo lub kiedy¶ kupie F to gdzie tam sie wepnê z kamerk± hmm