Pomarańczki wlecą? To byłby dobry ruch. Ożywi auto.
Pomarańczki wlecą? To byłby dobry ruch. Ożywi auto.
Nie mam nic do pomarańczowych kierunków ale przy tym kolorze wyglądają kiepsko,naprawdę kiepsko. Pierwszą rzecz jaką ja wymieniłem w mojej to przednie kierunki. Później tylne na kryształki. Nie to auto od razu się zrobiło :)
Co kto lubi. Jednemu pomarańcze, innemu białe. Ja osobiście białych nie lubię, aczkolwiek zgadzam się, że z niektórymi kolorami takie zestawienie wygląda dobrze, lub nawet lepiej niż pomarańcz. Jednak zasadniczą zaletą pomarańczek, jest to jak one ożywiają.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
tak jak mówię, będę składał wszystko do kupy to się okażę czy jest ok czy nie. w razie co wlecą białe dymione i już.
zdjęcie znalezione w sieci :
jeśli u mnie będą wywalone chromy, będzie shadow + BH może to całkiem dobrze wyglądać.
Ostatnio edytowane przez Michau92 ; 28-11-2017 o 07:44
Będzie słabo, ale to Twój wybór
zobaczymy jak będzie finalnie. jak doprowadze auto do takiego setupu jak sobie założyłem, i będzie wszystko poskładane na pewno pokażę Wam i będę czekał na oceny. a nie ukrywam, że w między czasie wizja się może trochę zmienić jeśli chodzi o te kierunki.
Co chwile coś wpada do głowy i dochodzą rzeczy do zrobienia.
Te kierunki to 3 minuty i wymienione wiec nie ma co sie nad nimi spuszczać. Pewnie jest masa innych rzeczy do zrobienia :)