mój kupel do xary vts zakłada tylko japońskie :) A toyo... masz rację nie do oderwania za cicha nie jest i przy tym ściera się prawie tak szybko jak opony w F1 :D taki jej los. Ma być miękka, sportowa o niewiarygodnej przyczepności
mój kupel do xary vts zakłada tylko japońskie :) A toyo... masz rację nie do oderwania za cicha nie jest i przy tym ściera się prawie tak szybko jak opony w F1 :D taki jej los. Ma być miękka, sportowa o niewiarygodnej przyczepności
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
jak niewiesz czy istnieją, sam powiedziales ze sa asymetryczne i kierunkowe, teraz pomysl co napisalesZamieszczone przez coboss
Coboss zmien opony na NIEWYZABKOWANE i bedzie cisza w aucie ;)Zamieszczone przez coboss
Wyzabkowana opona Hankook Dunlop GY czy Pirelli bedzie huczec i kropka, bez wzgledu na producenta :]
Sam hankook tak jak pisal Evan jest warty swojej ceny... wiadomo ze nie moze sie rownac z oponami gornej polki ale calkiem dobrze daje rade :D
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
nie są wyząbkowane :) są spoko, po prostu ja jestem za bardzo wyczulony w tej kwestii. 2 dni temu upuściłem im powietrza i komfort się poprawił ale bezpieczeństwo nie. Dalej słabo przyjmują złą nawierzchnię. A wczoraj pierwszy raz leciałem na nich "po wodzie" bo padało całkiem mocno przez chwilę. i powiem Wam, że pierwszy raz nie przekroczyłem 130km/h bo nie ufałem tym oponom! przy 120km/h czułem wodę na drodze :/
Nic nie walczę dłużej po prostu w skali 0-5 dałbym jej 2 i tyle :)
PS. krzywy ja już nie walczę bo sam się zamotałem :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!