Podesłałeś 2 linki. Były tam numery części. Żaden nr nie pokrywał się z tym na module z aukcji. Z stąd moje obawy. I nie zwróciłem ci uwagę tylko zanegowałem zgodność. Wystarczyło kilka słów wytłumaczenia że to taka akcja a nie inna z tym nr. I po temacie. To nie! Od razu Zjeb.. a! Kupiłem tak kiedyś skrzynie biegów. Też miała pasować... wszyscy zapewniali... i na drugi dzień zapier.... ja odwieźć. Nie znam się i nie mam na tyl szczęścia żeby próbować strzelać. Uda się albo się nie uda. A po drugie ze wskazówkami to zamiast pisać " wujek google" i przypierda... się. Tyle samo czasu zeszło by ci wrzucenie tych informacji co teraz. Nie umiałem tego znaleźć i nic na to nie poradzę. Podziękować wypada a wiec DZIĘKUJE. A i jeszcze co do tej aukcji nie zdajesz sobie sprawy ile razy na ten i takie same moduły patrzyłem na allego. I takie trzy słowa na koniec. Jak wiesz co i jak znaleźć to zamiast kogoś zmieszać z błotem od razu. To może od razu napisz bo ktoś nie ma takiej wiedzy i nie radzi sobie po prostu z szukaniem konkretów.
Tylko z drugiej strony stwierdzam że jak ktoś tematu trochę zna To musi pokazać swoja wyższość i świeżaka zgnoić. Bo jak by to mogło być na tym świecie inaczej? I sory żę post pod postem.

Odpowiedz z cytatem