Ostatnio edytowane przez cursor ; 16-01-2018 o 07:44
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Potrzebujesz map premium. Ista nic tu nie da. Poszukaj trochę w necie i znajdziesz. Masz enet, więc sobie poradzisz. Głupio jest tak wszystko podawać na srebrnej tacy.
Mapy PREMIUM już mam, i temat nie jest taki oczywisty, bo u mnie z pendrive nie rusza się aktualizacja. Prawdopodobnie soft trzeba zaktualizować...
Masz enet, więc zaktualizuj jeżeli masz soft sprzed października 2009.
Tylko do tego trzeba mieć odpowiedni zasilacz do auta.
I czasami źle dobiera softa do 63 i w ogóle nie idzie wgrać map. Ale nawet jak coś się źle wgra to można poprawić żeby było ok.
Ostatnio edytowane przez LogiHuś ; 06-03-2018 o 21:57
Serię Fxx aktualizujesz za pomocą Esys, z którym nie ma większych problemów. To WinKFP czasem proponuje niewłaściwy soft, względem tego co ista proponuje
Jaki pendrive i format plików na pendrive?
Pobierz program "guiformat", sformatuj za jego pomocą do fat32 i sprawdź ponownie czy ruszy.
Mapy premium aktualizuję za pomocą pendrive USB 3.0 sformatowanego do NTFS. Nie miałem problemów jeszcze
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Z tym złym dobraniem softu to rzeczywiście, ja zamyślony myślę o seri E i o winkfp. A my tutaj w dzaiele F01 jesteśmy.
A update musisz zacząć od działajacego esysa, teraz TokenMaster wypuścił chyba poprawkę że jest darmowy co czerwca 2018.
Do tego potrzebujesz Pszdz data FULL. Najlepiej jakieś źródło zasilania żeby mieć w aucie stałe napięcie. (Chyba da radę na odpalonym aucie, ale nie jestem pewniem. W E65 robiłem kilka sterowników na odpalonym i przeszło.)
W internecie jest dużo poradników jak zaktualizować oprogramowanie za pomocą kabla ENET i esysa, tylko jest wymagany do tego język angielski. Są fajne PDF z zagranicznych forów które prowadzą za rączke.
I jak testowałeś na innych penach? A muzykę przez usb możesz wrzucić?