WitajZamieszczone przez BOSS
Właśnie z przodu są kable ale nie ma wtyczek .
Pozdrawiam
WitajZamieszczone przez BOSS
Właśnie z przodu są kable ale nie ma wtyczek .
Pozdrawiam
Czyli wymiana tego to niestety przeorka calego auta :( komp ster PDC jest w bagazniku...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Zamieszczone przez BOSS
Witaj
A jeśli kupił bym gdzieś te wtyczki to jest możliwość dolutowania ich do przewodów , bez wyjmowania starej instalacji ???
Pozdrawiam
Przeczytaj to co napisalem 3 posty wczesniej...Zamieszczone przez pasjonat
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Zamieszczone przez BOSS
Witaj
Czemu niby się nie da ? Przecież tu chodzi tylko o lutowanie wtyczek do przewodów i tyle . Więc w czym problem ???
Pozdrawiam
mam problem z pdc a mianowicie kupiłem czujniki 3 pinowe i maja inne wtyczki ( ta wsuwka jest po inne stronie ) CO ROBIĆ BEDA DZIAŁAŁY poprawnie???
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Wszystko się da. Dzwonisz do ludzi i szukasz przedniej wiązki PDC z kostkami. Kupujesz, tniesz co Ci potrzebne, lutujesz po kolorach i już, cała filozofia.
http://moto.allegro.pl/listing.php/s...&category=4141
zobacz z kiedy jest temat . ja dopisałem w tym temacie zeby nie robic nowego a temat jest i pdc wiec tutaj to zamieściłem odpowiadamy na moje pytanie teraz, gdyz tamten temat juz sie chyba dawno rozwiązał :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P