Jednak będzie [400 kW (544 hp) 750 Nm] :D :
760 Twin Turbo
Jednak będzie [400 kW (544 hp) 750 Nm] :D :
760 Twin Turbo
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Booojeee sieee!
no jest smok...
Powrócili do prostokątnych końcówek w v12 jak w e32....
Przejrzałem dokładnie i cóż. Pełny respekt i szacunek dla inżynierów co upchnęli ten silnik :medit:
Jest tylko jedna kwestia:
Kto to naprawi??
Inna sprawa to taka, że oponki trzeba będzie zmieniać jak w M-ce. Czasem 4 komplety na sezon
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez tomcad
I blokadę na 250 :D aby nie było katastrofy jak 11 września :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
......... Troche przesadzasz czasem przeczytaj i zrozum co napisałeś zanim klikniesz WYŚLIJ ......
Kiedyś prosiłem o zmianę podpisu u ciebie ...... widze ,że poskutkowało na chwilę .....
Na pewno Ty :D :medit: i to jest najważniejsze ;D ;DZamieszczone przez sylwek7
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
O co Ci chodzi? Ostatnio wyjątkowo się mnie czepiasz, bóg wie o co?!Zamieszczone przez Anatol
Ja wiem co napisałem i wiem o co mi chodziło. Trudno skoro nie rozumiesz ale to nie moja wina a mnie o to winić... (?!)
A jeżeli chodzi o mój podpis to co Ci w nim nie pasuje(?) bo i tak nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniać i nigdy go nie zmieniłem w sensie merytorycznym
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zamieszczone przez coboss
O to co napisałeś . Przeczytaj jeszcze raz to może zrozumiesz . A co do podpisu to zmieniałeś .......
Co napisałem? Że ma blokadę na 250? bo ma
Że po to aby nie było katastrofy jak 11 września?
Chodziło mi o to że to moc jak w samolocie, a waga i ta moc 7er sprawia że to boing na asfalcie... Nawet dźwięk tego silnika jest taki, że z daleka ma się wrażenie że do samolot odrzutowy nadlatuje a nie nadjeżdża samochód :)